Body Mind Spirit Festival dezvoltare personala 14 – 16 februarie 2014

Traim intro epoca in care dezvoltarea personala prinde proportii din ce in ce mai mari. Oamenii cauta sa se cunoasca mult mai bine, sa se descopere si sa sa-si exploreze capacitatile, incearca sa evolueze cat de mult pot ei si asta e un pas inainte. Ne trezim si vrem sa stim cine suntem cu adevarat, de ce suntem aici, care este scopul vietii si ce putem face sa fim fericiti. Vrem sa fim mai buni, vrem sa mutam muntii din loc, sa schimbam perceptii, vrem sa traim o viata lunga si sanatoasa, vrem adevarul, totul e perfect natural.

Din fericire sunt oameni care au descoperit niste lucruri inaintea noastra si care le impartasesc cu noi, cum si noi de altfel putem sa impartasim, si o facem deja, cu ceilalti, ceea ce reusim noi sa exploram si sa manifestam.

Festival de dezvoltare personala pentru minte, trup si spirit

Daca tot am ajuns sa vorbesc despre acesti oameni, tin sa te anunt ca in perioada 14-16 februarie 2014 va avea loc un eveniment important pentru cei interesati de dezvoltarea personala. Body Mind Spirit Festival este la cea de a XIII-a editie si va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti. Acest mare festival de dezvoltare personala iti ofera informatii noi, menite sa-ti schimbe vechiul mod de gandire, de trai, de manifestare, cu un altul ce are ca rezultat o viata mai frumoasa, mai echilibrata, mai implinita.

festival dezvoltare personala body mind spirit

Festivalul Body Mind Spirit iti va face cunostina cu mai multe companii de produse naturiste, cosmetice naturale, aparatura pentru sanatate de uz personal, medicina alternativa, hrana vegana, edituri cu publicatii de profil, tratamente naturiste, centre de psihologie si dezvoltare personala, bijuterii exotice, imbracaminte ecologica, etc.

In cadrul acestui festival de dezvoltare personala vor avea loc diverse conferinte ce au ca teme urmatoarele subiecte: tehnici de relaxare, managementul furiei, comunicare eficienta, limbaj nonverbal, cresterea increderii in sine, rezolvarea situatiilor conflictuale, regasirea echilibrului interior, acceptarea de sine, medicina energetica, amenajarea armonioasa a spatiilor de locuit si a birourilor, petrecerea timpului liber in natura, armonizarea cu tot ce ne inconjoara. De asemenea, vor avea loc diverse manifestari artistice precum: demonstratii de arte martiale, demonstratii sportive, dans, muzica instrumentala si vocala, teatru, iluzionism, ceremonia ceaiului, aranjamente ikebana si multe altele.

Acest festival de dezvoltare personala mult asteptat se desfasoara dupa urmatorul program: vineri 14 februarie intre orele 10-17, sambata 15 februarie intre orele 10-18 si duminica 16 februarie intre orele 10-18. Intrarea in cadrul festivalului de dezvoltare personala este libera. Mai multe detalii poti gasi pe www.bodymindspiritfestival.ro Evenimentul este organizat de Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit.

Alte editii ale acestui festival de dezvoltare personala vor avea loc in 2014 la Iasi (14-16 martie), Constanta (11-13 aprilie), Bucuresti (10-12 octombrie) si Brasov (21-23 noiembrie).

Sper ca te-am facut suficient de curios incat sa vrei sa participi la acest eveniment. Cred ca nu e vorba doar de curiozitate, ci si de tentatia pe care acest festival o ofera. Sunt subiecte de mare interes care ne preocupa pe cei mai multi dintre noi. Sper sa-mi aduci detalii de la festival, sa-mi spui cum a fost si ce noutati ai aflat.

O viata frumoasa si sanatoasa sa ai!

Care este gandul tau?