Exorcizare – Posedarea pentru că oamenii își pierd apărarea

exorcizare la musulmani

Filmele de groază despre exorcizare sunt o nimica toată comparativ cu filmările live cu oameni posedați. Într-o situaţie de acest gen nu am avut norocul să mă aflu, dar ştiu că mintea oamenilor poate fi posedată de entităţi străine iar modalitatea de a scoate acea entitate afara se numește exorcizare. Există deja conspiraţia cum că familiile cu “sânge albastru”, cele care conduc momentan lumea, familiile regale vechi, de unde făcea parte şi prinţesa Diana, sunt posedate de entităţi dintr-o altă civilizaţie extraterestră sau din alte dimensiuni precum reptilienii sau anunnaki.

Noi nu suntem singuri în univers, iar dacă nivelul nostru ne permite să fim victime ale altor civilizaţii sau tipuri de entităţi, acest lucru este grav. Toate cazurile de oameni posedați denotă faptul că întro oarecare măsură suntem fără apărare în fața unor altor tipuri de ființe.

Posedarea se întâmplă pentru că oamenii își pierd apărarea, îşi pun toată credinţa şi toată energia, în ceva extern lor, precum doctrina Bisericilor, credinţa într-un Dumnezeu răzbunător ce şade undeva prin cer, idoli umani, sfinţi ce nu mai sunt vii etc.

Exorcizare la musulmani

exorcizare la musulmani

Acești oameni posedați îşi înjosesc spiritul în favoarea unor entităţi ce se hrănesc cu energia noastră vitală, fapt ce oferă posibilitatea acestor entităţi ce ne depăşesc ca şi nivel de evoluție și înțelegere, să ne posede trupul, ori mintea şi comportamentul.

Deposedaţi de spiritul nostru adevărat, cerem ajutor entităţilor de lumină, celor cu vibrație mai înaltă, să vină să ne readucă pacea şi liniştea interioară, când de la început putem să nu fim victime, fiind puternici și stăpâni pe propria noastră ființă.

Brutal spus, dar simplu, logic şi clar. Atunci când susţii că cineva este mai bun decât tine şi îl recunoşti mereu ca având dreptate peste cuvântul tău, şi îl laşi mereu să îţi spună ce şi cum să faci, îi cedezi toată puterea ta, îl hrăneşti energetic, iar tu devii o victimă şi un sclav al acţiunilor sale. Ca să revii la normal, la echilibru, întro formă sau alta ai nevoie de exorcizare (mă refer la o creștere a vibrației).

Adevărul este în tine, iar Biblia ce o citeşti îţi spune asta, Dumnezeul tău îţi spune asta, Biserica îţi spune asta, dar pe lângă mai primeşti şi adevărurile unor egouri, ale unor oameni ca și tine, faţă de care dacă priveşti sincer cu inima ta şi nu cu mintea ta, le observi ca fiind falsuri sau simle forme ale unei oglindiri a vieții interioare lipsite de dragoste și iubire.

Uneori oamenii îşi predau puterea altor oameni, dar de cele mai multe ori, o predau entităţilor ce vin din univers la noi pe pământ.

Nu spun să nu ai credinţă, îţi spun doar să nu îţi înjoseşti spiritul tău, care este la fel ca spiritul oricărui alt om! Cu stăpânire de sine, cu fermitate şi cu sinceritate, nu poţi să fii răpuns de nici un atac, de oriunde ar veni el!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *