Exerciţiu de decorporalizare

proiectia-astrala

Decorporalizarea (experienţa în afara corpului) sau proiecţia astrală este unul şi acelaşi lucru şi se referă la observarea lumilor înconjurătoare şi la cele subtile, independent de corpul fizic. În concluzie, ceea ce urmează este un exerciţiu de proiecţie astrală:

  1. Respiră adânc, ritmic şi relaxează fiecare parte a corpului, concentrându-te intens asupra vizualizării corpului, atât în interior cât şi în exterior.
  2. Concentrează-te asupra respiraţiei în timp ce vizualizezi o sferă strălucitoare de lumină deasupra capului.
  3. Proiecteză numărul trei în sfera de lumină. Repetă aceasta de trei ori.
  4. Vizualizează numărul doi de trei ori.
  5. Vizualizează numărul unu de trei ori.
  6. Acum ar trebui să nu mai ai nici o senzaţie fizică deoarece conştiinţa se îndepărtează de corpul fizic.proiectia-astrala

Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

18 răspunsuri la „Exerciţiu de decorporalizare”

  1. Acesta este un exercitiu si trebuie luat asa nu altfel. Nu este o tehnica!

    Este adevarat, prin autodezvoltare iti poti formeza propria ta tehnica fara sa ai nevoie de ajutorul cuiva. Dar nu va recomand sa aprofundati caci pot aparea urmari greu de reparat. Puteti cauza suferinta in voi si in jurul vostru. Contactul cu lumile subtile trebuie facut cu mare atentie si exista anumite idei de respectat pentru binele tuturor.

    Daca ca practician te rezumi la explorarea ta, e bine, e suficient! Exercitiul de mai sus e ca o bucata de aur, acoperita cu noroi. Numai cine are vointa sa dea noroiul la oparte se va bucura de stralucirea aurului!

  2. Wow ceva se intampla dar nu pot duce la capat exeecitiu

  3. chiar functioneaza treaba asta?
    caut de ceva timp informatii legate de acest fenomen, dar treaba cu “cordonul de argint” nu am mai intanit-o…

  4. nu va jucati , nu cauta fantezii , nu te mai multumesti cu ce ai si cauti experiente noi ? , la fiecare decorporare dobandesti ceva , tu il bagi in viata ta unde exista balantul dintre bine si rau , deci iti poate fii bine cu noua dobandire sau rau , oricum platesti un pret , castigi pe o parte pierzi pe alta , poate ramaneti cu voi langa voi si va speriati de voi si nu stiti ce se intampla sau poate mai aduci ceva cu tine …….

  5. Interesanta metoda, am sa o incerc. Mi-au reusit si altele, sunt curioasa de cea descrisa de tine pentru ca e mai simpla decat ce am experimentat pana acum. Revin cu un DA sau BA.

    1. Aştept Da-ul sau Ba-ul 🙂

  6. am inteles ca daca nu esti atent atunci cand parasesti corpul poate sa ti ia alt cineva in stapanire adica diavolul este adevarat?

    1. Cine este diavolul? Sau ce este? 🙂

      Am auzit la cineva o povestire să o numesc aşa şi o să o spun aşa cum mi-o amintesc. La o mănăstire de călugări vine unul dintre călugări la preot şi îi spune că îl l chinuie atât de mult diavolul încât nu ştie ce să mai facă. Părintele îi spune că o să vorbească cu diavolul să o lase mai moale. A vorbi preotul cu diavolul şi i-a spus”parcă aveam o înţelegere, nu trebuie chinuţi prea tare călugări” şi diavolul i-a spus că nu ştie despre asta, dar o să vorbească cu ai lui, ceea ce a şi făcut.

      peste câteva zile, călugărul şi mai istovit îi spune că îl muncesc şi mai mult demonii. Preotul auzind asta, îl chiamă din nou pe diavol şi îi spune”dar parcă am avut o înţelegere”.

      “Aşa este părinte, eu am vorbit cu ai mei şi au lăsat-o mai moale, dar cu demonii lui nu am ce să fac”

  7. Este un exercitiu foarte periculos, daca nu esti pregatit spiritual. O decorporalizare nereusita poate lasa sechele psihice

  8. Avatar Pato Basil
    Pato Basil

    misticismul asta, eu nu cred in el…pur si simplu nu cred ca este real ci doar inventii ale imaginatiei oamenilor.

  9. Avatar Pato Basil
    Pato Basil

    iti recomand Secretul doctorului Honigberger de Mircea Eliade… aminteste de practici din astea tantrice… eu nu cred in asa ceva dar e o nuvela interesanta si fantastica

    1. Mulţumesc pentru recomandare. Ce anume te face să nu crezi în aşa ceva?

  10. Avatar Eu_pseudonim
    Eu_pseudonim

    Si in rugaciunea profunda experimentezi acelasi lucru, nu mai simti nimic decat (la propriu) constiinta.

    1. Aşa este, cu cât rugăciunea este mai profundă, cu atât mai mult “pleci” din această realitate, te apropii de altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *