Energia din piramide

piramida

Autor: Marius Valerian

“Nu omul stapaneste materia, ci materia pe om”

Pana acum omul a constietizat doar lumea materiala inconjuratoare ajungand sa o considere unica existenta. Dezvoltarea intelectului nostru s-a facut in detrimentul perceptiilor intuitive, dar in prezent intuitia noastra a scazut. Ne bazam mai mult pe stiinta exacta. Astfel ne inchidem in mica noastra lumea materiala uitand ca lumea perceptibila reprezinta numai una dintre nenumaratele forme de existenta. Ceea ce este in afara cunostintelor noastre ne sperie ajungand sa ignoram fenomenele pe care nu le putem explica, pe care nu stim ce le genereaza. Intadevar folosind ratiunea putem sa ajungem destul de departe.

“Nu este cazul sa credem ca ceva nu poate exista numai pentru ca noi nu il cunoastem inca.”

Multi am ramas captivii legilor stintifice negand astfel existenta unor lucruri pe care nu ni le putem explica. Cand inca nu ajunsesem la varsta adecvata de a merge la scoala acceptam noile lucruri pe care le descopeream asa cum erau ale bazandu-ma pe intuitie si imaginatie. Incercarea unor oameni, cum ar fi medicii homeopati,de a intelege procesele care se desfasoara dincolo de materie a insemnat un prim pas facut de om pentru a se ridica deasupra materiei. Omul a devenit constient pe cale intuitiva de fortele piramidei si incearca cu ajutorul ratiunii sa le foloseasca.

Se cunosc doar cateva forme de energie, pe unele dintre ele oamenii le pot descrie,dar originea lor adevarata si puterea lor de actiune sunt un semn de intrebare pentru cei care se ocupa cu studierea materiei. Anumite forme de energie pot avea influenta asupra omului: campul magnetic sau energia degajata de forma piramidei. Prin forma pe care o are piramida poate uni energia cosmica cu magnetismul terestru.

“Piramida nu este altceva decat reflectarea fiintei umane.”

piramidele constiinteiSe crede ca energia piramidei a fost perceputa pentru prima oara in timpul celui de al doilea razboi mondial cand aparatele de bord ale avioanelor care zburau deasupra piramidei erau dereglate. Radiestezistul francez Antoine Boris a fost primul care s-a ocupat de studierea acestui fenomen. El a gasit in camera mortuara regala a Marii Piramide animale de mici dimensiuni moarte care nu intrasera in putrefactie desi locul era favorabil datorita umezelii si a intunericului.

Considerand ca piramida in sine a avut o influenta asupra acestui fenomen el a construit o piramida asemanatoare cu cea a lui Keops, dar la dimensiuni reduse, pe care a indreptat-o cu una din laturile bazei cat mai exact pe axa N-S. In interiorul piramidei a asezat la inaltimea de 1/3 de la baza o pisica moarta. Dupa un timp indelungat aceasta nu prezenta nici o forma de descompunere, s-a pastrat intacta ca si cum era mumificata.

Mai tarziu inginerul radiofonist Karl Derbal a dezvotat o teorie conform careia in piramida trebuie sa se gaseasca o concentratie de energie cosmica. Pentru a demonstra acest lucru a plecat de la premiza ca energia ar putea sa aiba influenta asupra lamei de ras gandindu-se ca aceasta se va toci sub influenta razelor din piramida. Punand in practica acest lucru a constatat ca aceasta ramanea ascutita chiar daca o folosea, reusind astfel sa o intrebuinteze de 100-200 ori.

Energia piramidei poate extrage moleculele de apa. Acest lucru se constata printr-un simplu experiment. Daca sub piramida construita se vor pune fructe, acestea se usuca mai repede decat fructele aflate inafara piramidei. Cu ajutorul unei piramide, Paul Liekens a efectuat o serie de experimente in urma carora a obtinut rezultate uimitoare. El a observat ca plantele cresteau mai mari, mai frumoase, apa capata un gust mai bun, uleiurile erau mai rafinate…

Apa poate asimila foarte bine energia piramidei schibandu-si chiar si priprietatile. Dupa ce este expusa cel putin 24 de ore in piramida apa devine mai buna, unii afirmand ca are gustul apei de izvor. Cantitatea de apa tratabila depinde de marimea piramidei. Mijlocul vasului cu apa trebuie sa fie la nivelul unei treimi din inaltimea piramidei. Dupa tratarea apei inchideti vasul si puneti-l intr-un loc racoros, fara soare. Apa “tratata” poate fi diluata pana la 2 parti apa obisnuita la o parte apa de piramida, cu foarte putina pierdere de energie si poate fi intrebuintata in bucataie, in gradinarit…

Alte intrebuintari ale energiei

  • Piramida are proprietatea de vindecare – O teorie este aceea ca piramida concentreaza si intensifica energii ce nu pot fi identificate, dar nu se stie masura in care vindecarea este posibila. Un medic a dezvoltat o teorie conform careia atmosfera din interiorul piramidei stimuleaza o accelerare a actiunii enzimelor, care explica efectele mumificarii, ale conservarii.
  • Puterea de conservare – Datorita atractiei moleculei de apa trupul se deshidrateaza fara nici un fel de putrezire.Procesul de mumificare semnifica pentru unii egiptologi capacitatea lui KA (sufletul decedatului) de a se reintoarce pe acest pamant.

Energia din piramide este vulnerabila la perturbarile produse de campurile magnetice ale aparatelor electrice. Piramidele cu alt unghi de inclinatie sau alte structuri, avand spre exemplu o cupola, produc de asemenea energie. Modelul piramidei lui Keops se pare ca ar avea totusi cea mai mare putere de actiune.

Deci “piramida constituie o forma de captare si de amplificare a energiei cosmice si in sfera ei de actiune viata se regenereaza incredibil.”


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Bogdan Cristescu

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *