Elibereaza-te de prejudecati ca sa poti sa fii femeie

Fii libera si fericita - Elibereaza-te de prejudecati ca sa poti sa fii femeie

Sunt o femeie frumoasă şi îmi place că sunt aici, că trăiesc aceste clipe alături de Adam. Sunt frumoasă întru totul, aşa cum eşti şi tu, în chip, în trup şi suflet, sunt o mângâiere a propriei mele fiinţe. Nu, nu sunt narcisită, sunt doar Eva care se simte bine în propria-i viaţă, care se mulţumeşte cu un strop de prezent, care deschide uşa şi simte briza, care-şi iubeşte bărbatul şi mireasma de iasomie, care acceptă şi cere o nouă zi.

Îmi place atât de mult de mine încât am hotărât că nu vreau să ascund ceea ce sunt faţă de ceilalţi. În paradisul meu mental, mă simt atât de liberă încât aş merge dezbrăcată, fără frica de a fi judecată, pentru că totul în jur e armonie şi acceptare, e lipsit de dorinţă, e creaţie.

Viata inseamna libertate – Libertatea inseamna fericire!

Mintea, sufletul şi trupul îmi sunt libere şi stiu că şi ale tale pot fi, trebuie doar să te eliberezi de posesiunea celor din jur. Adam mă acceptă aşa cum sunt, chiar dacă are şi el momentele lui, şi eu pe ale mele. Uneori, am impresia că Adam a fost cel care a fost înşelat de şarpele din povestea biblică, şi atât de tare s-a supărat de lipsa-i de determinare, încât a decis să dea vina pe Eva. Cu toate acestea, Eva e puternică şi poate să facă faţă la orice, de asta şi acceptă în continuare să-şi asume responsabilitatea pentru tot şi toate.

Fii libera si fericita - Elibereaza-te de prejudecati ca sa poti sa fii femeie
Fii libera si fericita – Elibereaza-te de prejudecati ca sa poti sa fii femeie

Să revin – frumuseţea Evei vine din simţăminte şi viziune, nu din corp, ci din pasiunea vieţii, a libertăţii părţii feminine, din manifestarea plăpândă şi în acelaşi timp elegantă a fiinţei. Eva e frumoasă din clipa în care a venit pe lume, acest spaţiu nelimitat al acţiunii. Ea are grijă să nu se lase coruptă de farisei şi cărturari, de zmei, prinţese sau de oamenii cu bani.

Eva e frumoasă! Te simti şi tu o Eva al acestui paradis?


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *