Despre ingeri si aparitiile îngerilor in viata noastra

despre ingeri

Ingerii sunt reali! Ei sunt fiinte minunate de iubire care ne indruma in fiecare moment al vietii noastre din aceasta realitate. Ei se ataseaza foarte mult de noi si in acest sens sunt paznicii nostrii. Ei plutesc peste noi si-si exercita controlul asupra vietii noastre fizice si a pericolelor din jurul nostru, acestia sunt ingeri care ne protejeaza ori de cate ori avem nevoie.

Ingeri si aparitiile lor in viata noastra!

Exemple de ingeri ce apar cand ne asteptam mai putin? Soferul neatent din fata noastra care coteste in ultimul moment. Gaura de canal de dupa colt pe care am ocolit-o in mod miraculos. Galeata de vopsea care a cazut de la fereastra in fata noastra atunci cand mergeam pe langa centrul de afaceri, care ne-a ocolit la centimetru. Chiar si coliziunile emotionale – cu sentimentul de “a-ti musca limba” care-ti vine in ultimul moment, salvandu-te de a scapa o vorba ce ar duce cu siguranta la un “accident” enorm. Astfel de exemple sunt cu miile!

Mesaje pe care le primim de la ingeri atunci cand ne aflam la ananghie, semne pe care acestia ni le trimit astfel incat sa fie pe intelesul nostru, sa le putem decodifica simplu. Oamenii care apar in viata noastra atunci cand avem nevoie si chiar noi primim niste mesaje, un fel de imbold care ne spune sa facem ceva anume, sau sa ne aflam intr-un anume loc – acesta este Universul care ne vorbeste prin intermediul ingerilor, al spiritelor.

Aceste sentimente, acele manevre ale formei fizice constituie manifestari ale ingerilor, care merg pe o linie delicata, cautand sa ne protejeze viata fara a interveni in vreun mod tangibil (pe care nu-l vor face) in liberul nostru arbitru si creatia, sau pe drumul pe care mergem.

Sunt Ingerii “creaturi angelice” care nu au fost niciodata oameni sau sunt forme spirit ale fiintelor care au trait odata pe pamant? Aceasta este o intrebare foarte buna. Unii ar spune ca sunt ambele.

De fapt, inteleg ca avem doua feluri de “ajutoare”. Exista ceea ce numesc ghizi spirituali – acestia sunt forme spirit ale fiintelor incarnate de mult – si exista ingeri – forme spirit care nu au fost niciodata incarnati. “Degetele lui Dumnezeu,” daca doriti, batandu-ne pe umar pentru a ne preveni de pericol, tinandu-ne in brate pentru a ne consola cand plangem, dansand cu bucurie in inimile lor cand sarbatorim propriile minuni si momentele noastre de dragoste, care reprezinta Dumnezeu exprimandu-se cu adevarat.

Urmatoarele suflete incarnate care aleg sa actioneze ca ghizi pentru noi o fac din dragoste pentru noi. Ei ar putea fi fiinte apropiate de noi in aceasta viata (desi nu este deseori asa), sau fiinte care ne-au fost parteneri in viata in incarnarea prezenta (cel mai posibil caz). Ei au ales sa ne fie aproape deoarece, ei bine, pur si simplu pentru ca ne sunt apropiati (aceasta inseamna, ca simt apropierea de noi intotdeauna), si le face placere sa ne indrume din cand in cand.

Ghizii sunt opusi Ingerilor. Ca fiinte foste incarnate, ei au alte lucruri de facut, alte aventuri, alte provocari si experiente de crestere spirituala in ceea ce am numi “viata de dincolo”. Dar ei zboara in calea noastra instantaneu atunci cand simt ca avem nevoie de indrumare sau ajutor, sau atunci cand ii chemam noi. Deoarece ei au avut un fel de relatie speciala cu noi, in aceasta viata sau in alta, prezenta lor poate fi “simtita” deseori de noi.

Prezenta Ingerilor este mai mult eterica: un fel de soapta , daca este simtit. Totusi puterea lor este mai mare decat cea a Ghizilor, daca pot spune asta.

Nu este vorba de “putere”, dar cuvintele noastre omenesti nu sunt adecvate pentru a descrie Marea Realitate. Sau cuvantul Scop ar trebui inlocuit aici. Sau un nou cuvant, o combinatie a celor doua. Apoi am putea spune ca purscopul lor ar fi mai mare decat cel al Ghizilor. Interventia lor instantanee poate schimba cursul fizic sau emotional al evenimentelor in modul pe care l-am descris. Ghizii nu au acest purscop.

In mod clar suntem binecuvantati in moduri uimitoare de catre ambele tipuri de prezente din viata noastra.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

4 răspunsuri la „Despre ingeri si aparitiile îngerilor in viata noastra”

  1. nu m-am gandit niciodata ca asemenea coincidente fericite, ar putea insemna de fapt, altceva….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *