Cum să tratăm sindromul premenstrual în mod natural?

Cum să tratăm sindromul premenstrual în mod natural? 1Dacă ați experimentat vreodată acest sindrom premenstrual, și cum aproximativ 85 % dintre femei îl au – știți probabil că am da orice pentru a găsi o cale, o metodă rapidă și eficace de a ne trata. Tratamentele medicamentoase nu fac decât să mascheze simptomele, dar “conțin la fel de multă cofeină cât conține o ceașcă de cafea”.

Veștile bune sunt acelea că există mai multe moduri de a calma durerile premenstruale și de a calma nervii în mod natural.

Cum scap de durerile premenstruale?

Creșteți nivelul de energie obținut din alimentație cu ajutorul unui nivel scăzut de grăsimi: consumați alimente bogate în proteine cum ar fi ton, linte și brânză de vaci.

Consumați alimente care sunt bogate în aminoacizii tirozină. Tirozina este o piatră de temelie în furnizarea dopaminei biochimice, astfel încât consumul de alimente bogate în acest aminoacid poate îmbunătăți nivelul de energie care în mod normal este scăzut în această perioadă, și capacitatea de concentrare. Puteți obține o cantitate destul de mare de tirozină din migddale și din laptele de soia.

Crample pot fi alinate cu alimente ce sunt bogate în acizi grași Omega 3. Acizii grași Omega 3 îi găsiți în alimente ca: somon, ton, cereale, semințe de in.

Balonarea poate fi combătută cu alimente care ajută rinichii să pună în funcțiune întreg sistemul cât mai eficient. Încercați să mâncați sparanghel sau salată de lucernă – două opțiuni prietenoase pentru rinichii dumneavoastră.

Luați un supliment de potasiu pentru a combate oboseala atât de bine cunoscută în această perioadă.

Savurați ceai de mușețel pentru a calma crampele și pentru a scăpa de greață.

Reduceți retenția apei în organism cu ulei de luminiță de seară (Oenothera biennis)- este benefic in sindromul premenstrual, dureri mamare (mastodinie, mastoza fibrochistica), acnee, eczeme, psoriasis, artrite reumatoide, hipercolesterolemie, neuropatii diabetice – consumat intern. Poate fi consumat și sub formă de capsule.

Ganduri si impresii pentru "Cum să tratăm sindromul premenstrual în mod natural?":

  1. Jorjette C Laurentiu
  2. Jorjette C mihaela
  3. Jorjette C Issac F. Barr
  4. Jorjette C offshore banking

Care este gandul tau?