Cum să înving frica de intalniri – ce si cum sa fac sa scap de ea?

Întâlnirile, mai ales când trebuie să o iei de la început, pot fi un lucru destul de descurajator. Frica de intalniri poate fi depășită dacă puneti în prim plan aspectele pozitive și nu pe cele negative, și dacă rămâneti pe poziție, fără să fiti dezamăgiți de anumite aspecte.

Găsiți-vă încrederea în propria persoană

Cum să înving frica de intalniri - ce si cum sa fac sa scap de ea? 1Orice persoană este bună la ceva. Punctele dumneavoastră forte care sunt? În cazul în care vă ajută, ca să vă reamintiți, făceți o listă și păstrați-o. Concentrați-vă pe calitățile pe care le dețineți, fără a vă gândi la ceea ce vă lipsește, eliminând astfel orice urmă de nesiguranță. Poate că sunteți un bucătar nu prea priceput, dar sunteți un mare scriitor sau un bun afacerist. Poate că sunteți o bucătărească de excepție, poate vă place să pictați, să aveți propria grădină și așa mai departe. Cu siguranță aveți una sau mai multe pasiuni, aveți ceva de care să vă legați, care să vă dea încredere. Increderea va va ajuta sa scapati de frica de intalniri. Focusati-va pe ceea ce aveti de oferit!

Intrați în contact cu oamenii care împărtășesc aceleași interese, care au pasiuni comune și comunicați subiecte cât mai diverse pentru a vă descoperi atât pe dumneavoastră cât și pe ceilalți. Găsiți oportunitățile potrivite de a vă întâlni și de a vă angaja într-o conversație despre un subiect comun, cum ar fi evenimentul sau locul în care sunteți, despre cărți, autori, muzică, etc.

Încetați cu scuzele pentru a scapa de frica de intalniri

Atunci când oamenii afirmă că nu au timp, este posibil să nu fie adevărat. Doar că nu și-au stabilit prioritățile. Făceți-vă timp pentru o întâlnire, chiar dacă va fi o singură întâlnire și atât. Făceți-vă timp să ieșiți cu prietenii dumneavoastră, aceasta fiind o modalitate de a întâlni oameni. Găsiți-vă curajul să acceptați și întâlniri oarbe stabilite de prieteni, aveți doar de câștigat. Vă puteți amuza teribil la astfel de întâlniri, dacă faceți cum am spus în primul paragraf, adică dacă vedeți doar lucrurile plăcute.

Întâlnirile de grup

Întâlnirile în grup ar putea atenua urmele de stress și frica de intalniri. Sugerați prietenilor o activitate de grup, cum ar fi un grătar, bowling, o ieșire la piscină, și invitați la aceste ieșiri și persoana care vă interesează. O dată ce vă simțiți mai confortabil, intrați în discuție cu acea persoană.

Articol etichetat cu:

Ganduri si impresii pentru "Cum să înving frica de intalniri – ce si cum sa fac sa scap de ea?":

 1. Mary Mary
 2. Laurentiu Laurentiu
 3. Florin Morosan Florin Morosan
 4. Florin Florin
 5. Florin Morosan Florin Morosan
 6. Florin Morosan Florin Morosan
 7. Laurentiu Laurentiu
 8. Florin Morosan Florin Morosan
 9. Laurentiu Laurentiu
 10. Laurentiu Laurentiu
 11. Laurentiu Laurentiu
 12. Florin Morosan Florin Morosan
 13. Laurentiu Laurentiu

Care este gandul tau?