Cum tinem spiritele la distanta, cum ne protejam de energii negative

cum sa te protejezi de spirite - cum sa tii spiritele la distanta

Alături de noi oamenii, există şi spiritele, despre care uneori auzim poveşti pe care ne este greu să le credem sau să le acceptăm. Uneori acestea ne apar în poze şi nu ştim ce sunt, alteori le vedem destul de clar pe lângă noi, oricum ar fi, ele stau pe lângă noi. Unele sunt ale persoanelor care au murit în situaţii dramatice şi nu au reuşit să plece în lumină, altele sunt spirite create de propriile noastre gânduri, şi mai există şi altele a căror provenienţă nu o ştiu.

Ceea ce ar trebui să ştiţi – de cele mai multe ori spiritele care stau pe lângă noi sunt ale membrilor familiei decedaţi care nu şi-au terminat încă treaba pe pământ (fie au murit mai devreme, fie înainte de a muri au experimentat furie, ură, mânie, fie nu s-au aşteptat să moară, etc). Dacă sunteţi atenţi, veţi primi tot felul de mesaje de la ei prin intermediul viselor sau al unor anumite întâmplări, cazuri în care puteţi face ceva (puteţi da de pomană, vă puteţi ruga, se poate ruga un preot sau mai mulţi în locul vostru; în cazul în care mesajul primit spune altceva, vedeţi ce anume vrea să vă transmită).

Aceste spirite stau pe lângă noi deoarece au nevoie de energia noastră. Noi suntem sursa perfectă. Le alimentăm foarte uşor – din frici sau ataşamente puternice.

Cum putem sa tinem spiritele la distanta?

amuleta1

Daca vrei sa stii cum sa te protejezi de spirite, in primul şi în primul rând este indicat să nu ne fie frică de ele. După cum am spus mai sus, frica noastră le poate face mai puternice. Trebuie să fim conştienţi că ele nu au ce să ne facă. Atâta timp cât suntem puternici, ele nu au cum să ne atingă, nu au nici o putere asupra noastră.

Din informaţiile culese, există mai multe modalităţi de a ţine spiritele la distanţă.

Ce sa facem pentru a tine spiritele rele la distanta?

Pentru a ne proteja de ceea ce consideram a fi spirite rele, de energiile negative, putem sa:

  • tămâiem casa destul de frecvent;
  • ardem frunze de salvie, dafin , lemn de palo santo, cedru,
  • folosim uleiurile esentiale cu vibratie inalta in aromaterapie,
  • sfinţim casa sau o stropim cu aghiazmă din când în când,
  • ţinem în permanenţă o candelă/o lumânare aprinsă,
  • deasemenea ne putem proteja cu ajutorul culorilor ( culoarea albastru este protectoare – purtăm haine albastre, în special în timpul somnului),
  • putem pune în cele patru colţuri ale camerei în care dormim sau ale casei cristale (putem purta cristale ca şi pandantive cu simboluri sacre – şi sub această formă protejează).

Din punct de vedere al obiectelor protective, acestea pot fi multe, dar esti liber sa alegi. Deasemenea, rugăciunea este foarte puternică în “lupta” cu spiritele.

Ce este foarte important în toate aceste lucruri pe care le puteţi face – intenţia pe care o manifestaţi în momentul acţiunii. Aceasta trebuie să fie foarte clară şi puternică, ca aceste spirite să plece , să vă lase să fiţi liniştiţi. Cel mai bine ştiţi voi ce vreţi de la ele.

În cazul în care vă este frică şi nu reuşiţi singuri, este indicat să chemaţi un preot, sau un practicant şamanic care va reuşi (nu pot să garantez) să facă ceva pentru voi. Nu trebuie să vă fie ruşine sau frică să vorbiţi despre acest lucru! Într-adevăr, cei care nu cred s-ar putea să vă creadă nebuni. Consider insa că este mai bine să vă creadă aşa, decât să trăiţi în frică, în teroare sau în neputinţă!

Ce ar mai fi indicat să ştiţi. Alături de noi există foarte multe spirite care vor să ne ajute. Ele oricum nu se implică în existenţa noastră, doar există pe lângă noi. Vorbim de spiritele animalelor, spiritele plantelor, spiritele naturii, spirite care doar asteapta sa le cerem ajutorul…


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

84 de răspunsuri la „Cum tinem spiritele la distanta, cum ne protejam de energii negative”

  1. buna,ma numesc david,si in fiecare seara(de obicei dupa orele 23,24)aud suntet afara sau in pod,nu imi dau seama,iar cand ma mut in alta camera parca aud din nou.Acele sunete suna ca si cum o galeata s-ar balansa in dreapta si in stanga,iar acele sunete nu se aud,decat cand ma gandesc acolo.Cand dormeam in alta camera,in fiecare seara dupa orele de mai sus,televizorul pusca de vreo 5 ori pe minut,la fel,doar cand ma gandeam la el.Ce pot sa fac ca sa nu mai aud acele sunete,nu pot sa nu ma gandesc acolo.Azi si ieri am aprins niste tamaie,si m-am plimbat cu ea in toata casa si mai ales la mine in camera,va rog ajutati-ma,alte lucruri ,,mai grave“ nu mi se intampla,deci va rog,ajutati-ma

    1. apropo,am uitat sa zic,in fiecare seara cand incerc sa adorm transpir tot,cateodata sunt si alb la fata,am fost si la doctor acum cateva saptamani sau o luna,de atunci mi se intampla si lucrurile astea,am foarte multe tablouri sfintie,icoane,apa sfintita,coliere,deci am foarte multe obiecte sfintie peste tot in casa,in fiecare camera

    2. Pai la fel e si la mine..exact asa se manifesta, in deosebi seara, dupa ora 23.. Is disperat si eu, dar nu trebuie sa-ti fie frica, ca de ce, nu i-ai facut nimi.. si ziua si noaptea inainte de culcare poti verifica cu o lumanare aprinsa, daca focul este mic de tot si de culoare albastra, inseamna ca e prezenta unui spirit, daca are normal si auriu, sansele is mai putine. Eu deseori aud si pasi cum intra in camera, si scoate sunete ciudate, dar sunetele se aud uneori din locuri diferite, se aude cum cineva ar bate din palme repede, si foarte incet, si un scartait foarte inforator.. dar nu trebe sa-ti fie frica.. Trebuie sa spui rugaciuni si cel mai recomandat lucru ar fi o sfintire, eu unul nu mi-am sfintit casa niciodata, nici la inceputul anului..deloc, dar o sa fac o sfintire…

  2. Avatar mihai
    mihai

    cumpatari un ciaslov albastru… dimineata citeste rugaciuni de dimineat pag 7 , acoperamantul Maici Domnului pag 338, canon de pocainta catre mantuitorul Isus Hristos pag 609, seara: paraclisul al 2 lea al Maici Domnului 589 , rugaciuni de seara pag168, si canonul ingerului pazitor 598, ar fi foarte bine daca ai citi timp de cel putin 30 de zile tot, sigur stiu ca o sa ti se para mult dar din prima zi in care vei citi nu se va mai apropia de tine nici un spirit rau, si vei dormi fara probleme, va trebui sa citesti cu voce tare si cu o candela aprisa, sper sa iti fi fost de ajutor. dupa 30 de zile le poti rari usor usor ,in caz ca problemele reapar citeste pana cand se vor diminua ,de aici depinde numai de tn..

    1. Multumim Mihai pentru raspunsul tau!

  3. M-am trezit noaptea fara nici o explicatie si am vazut o lumina alba, ca de veioza,a disparut la cateva secunde ca si cum mi-a simtit privirea.Uneori simt pe fata atingeri in somn si ma trezesc si un lucru mai curios,port niste bratari din cristale la maini si cea de la mana drepta o gasesc mutata la mana stanga.Care ar putea fi explicatia?sper sa nu ma credeti nebuna!

    1. Ana, in primul rand iti multumesc ca ai binevoit sa discuti cu noi despre problema ta. Spiritele sunt un aspect din ce in ce mai predominant (citind comentariile de la aceasta pagina, vei vedea ca nu esti singura vizitata). Ceea ce poti face pentru a afla adevarul (eu nu am raspunsul si nimeni nu il are), este sa inregistrezi seara de seara. O camera instalata la tine in camera care sa inregistreze patul unde dormi. Vei sti adevarul garantat.

      Avand in vedere ca nu stii cand se va intampla minunea, trebuie sa inregistrezi zilnic. Ai nevoie de o camera video cu vedere nocturna, un calculator (laptop) si un spatiu de stocare de macar 200GB, sa poti salva video-ul macar in 2 zile, apoi te uiti si stergi daca nu se merita sa pastrezi filmarea!

      Dupa ce vei vedea ce se intampla cu corpul tau cand dormi, vei sti ce ai de facut.

      Aceste efecte speciale cum e cel cu bratara nu se intampla intrun mod SF sau fantastic … nu dispare si reapare bratara ta la cealalta mana. Corpurile trebuie sa se miste.

      Este o sugestie, daca spiritul te posedeaza, vei observa ca tu iti muti bratara!

      Acum sa fac si o paranteza! Fiind vorba de cristale, te-ai gandit ca poate mai bine intri in legatura cu spiritele cristalelor de la mana ta? Poate ai nevoie de ele la cealalta mana! Cristale = Energie! Este si acesta un aspect, nu trebuie neaparat sa fie vorba despre … suflete ale unor oameni morti sau fie ele si neintrupate!

  4. Avatar Gabriela
    Gabriela

    Imi place foarte mult postarea asta dar mi s-a intamplat ceva tare ciudat si nu stiu ce sa fac! Te rog ajuta-ma! Eu cu niste prieteni am aflat ca acum 2 ani o fetita a murit intr-un canal de la centrala din spatele blocului meu! Acum o zi sau doua am fost la centrala aceea si stateam linistiti si niste copii care erau cu noi si nu crdeau au injurat spiritul! Apoi cei care nu credeau au patit niste lucruri! Sa iti explic: deci stateam acolo linistiti pe scarile de la centrala si s-a auzit un țiuit si apoi doua prietene de ale mele s-au lasat in jos apoi cand s-au ridicat prietena mea yasmi avea o zgarietura in ureche, iar andreea cealalta prietena a mea avea zgarieturi parca facute cu niste ghiare! Nu curgea sange doar ersau rosii si se ingroșau! Si apar din ce in ce mai multe! Iar dak ne departam mult de locul acela ranile numai apar! Si dak ne apropiem ori se fac mai multe ori apar din nou! Ce sa facem? Poti sa ne ajuti?

    1. Gabriela, ce pot să-ți spun, răspunsul ți l-ai cam dat singură. “Iar dak ne departam mult de locul acela ranile numai apar!” În concluzie, trebuie să păstrați distanța față de acel loc.

      În primul și în primul rând, nu aveați ce căuta acolo. Din dorința de senzațional, din curiozitate poate, oricum din proprie inițiativă, ați ales să vă băgați într-o poveste în care nu aveați ce căuta. Din păcate așa se întâmplă de obicei.

      Poate ar mai exista o soluție – să vă întâlniți cu toți undeva în alt loc și să încercați să vă cereți scuze față de spiritul pe care l-ați deranjat. Găsiți voi o modalitate să faceți acest lucru. Trebuie să fiți sinceri față de ceea ce faceți.

  5. Va rog să vă adresati catre numele persoanei catre care lansati mesajul! De exemplu: Pentru Ana: lasa-mi id-ul tău!

    Daca nu facem asa, cum să stim cine cu cine vrea sa vorbească? Multumesc!

  6. Avatar Silver Seraph
    Silver Seraph

    Marie, sunt exorcist. Am alungat toti demonii cu care am intrat in contact. Daca ai nevoie si acum de ajutor, scrie pe silver_seraph_of_light.

    1. Avatar Lifoe marilena
      Lifoe marilena

      Buna ,poti sa ma ajuți si pe mine cu un spirit rau de care nu scap de 2 ani.

      1. Buna, Marilena, spune-ne mai multe despre situatia ta si despre ce s-a intamplat, de te-a facut sa tragi concluzia ca este un spirit rau! Ne-ar ajuta sa intelegem mai bine ce se intampla si cu ce anume ai de-a face!

  7. va rog să ma ajutați,de câteva luni tot aud in camera mea niște pași și o persoana care respira insa zgomotul este puternic(deobicei se intamplă cănd este noapte și lumina este stinsa și cand sunt singur,dar o data și verișorul meu a auzit acesta “persoana” respirand),in primele 2 saptamani nu am dat importanța insa de ceva vreme(3-4 luni)am inceput sa-mi pierd credința in Dumnezeu și
    sa ma schimb,ii urasc pe toti,devin agresiv,depresiv(simt cum sunt atras de demoni si impins in intuneric) si aud pasii in camera mea
    din ce in ce mai puternic si simt ca ceva,cineva ma urmareste mereu,am incercat sa imi gasesc iar credinta in dumnezeu,dar cand fac asta imi merge din ce in ce mai rau si ma simt slabit si imi
    este foarte rau,daca “ascult” aceasta prezenta imi iese tot ce imi propon insa sint ca parca imi “mananca” din suflet din energie,ma sint gol pe dinauntru, de ceva vreme simt ca acea entitate sau ce o fi e din ce in ce mai slaba,dar imi e tema ca va reveni(si de ce tocmai eu?ca sa patesti asa ceva nu trebuie sa faci vreo incantatie sau ceva,dar mie mi s-a intamplat pur si simplu)si ati putea sami da-ti solutii care sa nu țina de DUNMEZUE

  8. pff …. kido_trixie_yeap

  9. ana , daca vrei sa vorbim lasa-mi id ….

  10. si mai am o intrebare … de ce ma trezeam in jurul orei 4 dimineata ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *