Cum tinem spiritele la distanta, cum ne protejam de energii negative

cum sa te protejezi de spirite - cum sa tii spiritele la distanta

Alături de noi oamenii, există şi spiritele, despre care uneori auzim poveşti pe care ne este greu să le credem sau să le acceptăm. Uneori acestea ne apar în poze şi nu ştim ce sunt, alteori le vedem destul de clar pe lângă noi, oricum ar fi, ele stau pe lângă noi. Unele sunt ale persoanelor care au murit în situaţii dramatice şi nu au reuşit să plece în lumină, altele sunt spirite create de propriile noastre gânduri, şi mai există şi altele a căror provenienţă nu o ştiu.

Ceea ce ar trebui să ştiţi – de cele mai multe ori spiritele care stau pe lângă noi sunt ale membrilor familiei decedaţi care nu şi-au terminat încă treaba pe pământ (fie au murit mai devreme, fie înainte de a muri au experimentat furie, ură, mânie, fie nu s-au aşteptat să moară, etc). Dacă sunteţi atenţi, veţi primi tot felul de mesaje de la ei prin intermediul viselor sau al unor anumite întâmplări, cazuri în care puteţi face ceva (puteţi da de pomană, vă puteţi ruga, se poate ruga un preot sau mai mulţi în locul vostru; în cazul în care mesajul primit spune altceva, vedeţi ce anume vrea să vă transmită).

Aceste spirite stau pe lângă noi deoarece au nevoie de energia noastră. Noi suntem sursa perfectă. Le alimentăm foarte uşor – din frici sau ataşamente puternice.

Cum putem sa tinem spiritele la distanta?

amuleta1

Daca vrei sa stii cum sa te protejezi de spirite, in primul şi în primul rând este indicat să nu ne fie frică de ele. După cum am spus mai sus, frica noastră le poate face mai puternice. Trebuie să fim conştienţi că ele nu au ce să ne facă. Atâta timp cât suntem puternici, ele nu au cum să ne atingă, nu au nici o putere asupra noastră.

Din informaţiile culese, există mai multe modalităţi de a ţine spiritele la distanţă.

Ce sa facem pentru a tine spiritele rele la distanta?

Pentru a ne proteja de ceea ce consideram a fi spirite rele, de energiile negative, putem sa:

  • tămâiem casa destul de frecvent;
  • ardem frunze de salvie, dafin , lemn de palo santo, cedru,
  • folosim uleiurile esentiale cu vibratie inalta in aromaterapie,
  • sfinţim casa sau o stropim cu aghiazmă din când în când,
  • ţinem în permanenţă o candelă/o lumânare aprinsă,
  • deasemenea ne putem proteja cu ajutorul culorilor ( culoarea albastru este protectoare – purtăm haine albastre, în special în timpul somnului),
  • putem pune în cele patru colţuri ale camerei în care dormim sau ale casei cristale (putem purta cristale ca şi pandantive cu simboluri sacre – şi sub această formă protejează).

Din punct de vedere al obiectelor protective, acestea pot fi multe, dar esti liber sa alegi. Deasemenea, rugăciunea este foarte puternică în “lupta” cu spiritele.

Ce este foarte important în toate aceste lucruri pe care le puteţi face – intenţia pe care o manifestaţi în momentul acţiunii. Aceasta trebuie să fie foarte clară şi puternică, ca aceste spirite să plece , să vă lase să fiţi liniştiţi. Cel mai bine ştiţi voi ce vreţi de la ele.

În cazul în care vă este frică şi nu reuşiţi singuri, este indicat să chemaţi un preot, sau un practicant şamanic care va reuşi (nu pot să garantez) să facă ceva pentru voi. Nu trebuie să vă fie ruşine sau frică să vorbiţi despre acest lucru! Într-adevăr, cei care nu cred s-ar putea să vă creadă nebuni. Consider insa că este mai bine să vă creadă aşa, decât să trăiţi în frică, în teroare sau în neputinţă!

Ce ar mai fi indicat să ştiţi. Alături de noi există foarte multe spirite care vor să ne ajute. Ele oricum nu se implică în existenţa noastră, doar există pe lângă noi. Vorbim de spiritele animalelor, spiritele plantelor, spiritele naturii, spirite care doar asteapta sa le cerem ajutorul…


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

84 de răspunsuri la „Cum tinem spiritele la distanta, cum ne protejam de energii negative”

  1. Apropo vreau sa va multumesc pentru vorbe , pentru sfaturi , dar am descoperit care este problema mea 🙂 Este vorba de ” darul ” meu 🙂

  2. Avatar Eu_pseudonim
    Eu_pseudonim

    Acum ca citesc si eu ce am scris observ ca e greu de inteles, o sa incerc sa scriu mai pe intelesul tuturor. Cand ma apuc de scriu curg cuvintele si nu mai pot sa ma gandesc daca e bine asa sau asa. Ai dreptate s-ar putea sa nu fi inteles nimic:D. Scuze…

  3. Apropo de înţeles, ai un stil foarte dur de a explica. Cred că ar trebui să fii atent la nivelul celui care te ascultă, dacă vrei, dacă nu, e bine şi aşa. Nu zic că te dai mare, zic şi eu aşa poate Adriana nu te-a înţeles. SPui că nu-ţi găseşti cuvintele, dar le uzitezi pe alea cele mai pompoase.

  4. Avatar Eu_pseudonim
    Eu_pseudonim

    Scurt dar concentrat mesajul tau! Multumesc :).

    Sanatate si fericire la toti!

  5. Avatar Eu_pseudonim
    Eu_pseudonim

    Tie visurile urate iti sunt date ca sa le infrunti, accepta-le, incearca sa te simti ca la o data inainte sa te fi uitat la filmul ala…
    Adica daca stai asa degeaba, te intristezi, te infricosezi de la toate visurile, te imbolnavesti…Iti este data ca sa treci peste ea, poate tu ai creat toate acestea sau poate nu…Cine stie in afara de tine?
    Visurile urate in preponderenta (ca si boala de asemenea) sunt date din cauza unei traume traite la nivelul subconstientului. Nu degeaba zicea Cicero: Un creier sanatos intr-un corp sanatos. Prin asta nu trebuie sa intelegi cum fac multi, ca trebuie sa faci exercitii si sa alergi ca animalul ca sa ai un creier sanatos. NU!
    Vezi tu, te-ai “imbolnavit” din cauza unor dereglari la nivelele superioare ale subconstientului (din imaginatie se intampla majoritatea lucrurilor, mai ales cu visele). Constientul tau realizeaza ca vede lucruri, ca simte, etc. Dar subconstientul tau e pur influentat de subconstient, imaginatia fiind una dintre cele mai bune “unelte”, astfel tu imaginandu-ti fel si fel de chestii prin frica “criogenezi” puterea sufletului ( si prin suflet sa intelegi puterea universala)…Tu prin aceste temeri nu faci decat sa creezi alte complicatii la un nivel pe care nici tu nu crezi ca l-ai creeat…Dar tu ai facut-o.
    Acu sa-ti zic un exemplu personal. Am avut puroi la un deget, facut prin indepartarea colturilor de la unghie gresit (adica mi-a scapat foarfeca in deget). M-am ingrijorat ca ajung sa-mi tai degetul (ingrijorarea constientului), ca trebuie sa fac nu stiu ce operatii chirurgicale (si toate astea le-am citit de pe Internet – “subconstientul tau”, adica daca tu ai vazut filmul ala, acum crezi ca si de la o mica zgarietura trebuie sa ajungi la ceva grav…si atunci asa se intampla)….Si am stat asa cu degetul ala mult si bine punand doar sare, si ceapa coapta (metodele babesti 100% eficiente, recomand, am ajuns sa fac comentarii “cu plasare de produse”).
    Asa si tu daca vezi ca Ghita din varfu muntelui s-a dus sa-si taie degetu`, si pe urma s-a infectat din cauza profesionalismului doctorului, care n-a facut decat 4 clase, NU trebuie sa te iei dupa el…Pentru ca poate nu e real ce zice el, si daca e real uite ca e metoda gresita pe care a ales-o…
    Nu stiu daca intelegi ceva, dar mi-e foarte greu sa explic chestia asta, pentru ca e foarte migaloasa si are multe detalii, pe care se poate sa le fi omis…Dar iti spun, daca ai sta cum stau eu cu “canele” asta din fata casei de urla intruna si auzi de la tanti Piranda (vrajitoarea satului) ca urla a moarte, ai crede ca-i posedat de dracu…Daca o iei normal nu ajungi sa ti se intample nimic, te duci il mangai ii dai de mancare si l-ai “rezolvat”.
    Ca pana la urma de ce sa-ti fie frica de un “drac” cand “card” este acelasi lucru doar scris invers…Si totusi il folosesti:)
    Observa tu toate modificarile astea care tot incerc sa ti le explic, iti zice cineva dute si vezi ca te asteapta dracul la usa, nu te duci de frica ca te omoara (pentru ca in momentul acela, creierul genereaza intr-o fractiune de secunda toate imaginile si vorbele stiute din batrani despre ei…si tu crezi. Dar cand cineva iti spune ca nu poti lua cei 100.000 de Euro de la FNI pentru ca nu stiu ce s-a intamplat si daca inceri ajungi in puscarie, te risti…Tocmai ca generezi acele sentimente care ti se par totusi adevarate, dar ele nu sunt decat masca adevarului pe care tu trebuie sa o indepartezi la un nivel mai sublim din subconstient (vorbesc despre frica).
    Nu stiu (repet) daca ma intelegi, nici eu nu stiu cum sa explic ca sunt lucruri grele de spus in cuvinte, dar sper ca m-am facut cel putin 80% inteles…
    Ca si in Biblie ti se spune sa nu furi, sa nu omori, sa nu minti etc. Tocmai pentru a-ti crea caracterul, nu pentru ca daca omori, furi, minti ar fi ceva grav… Uite Cauza/Efect…Nenea Gigi fura, bate, minte, omoara etc. si ajunge sa-l uite pe Dumnezeu, ajunge sa moara repede din cauza tumorii care a creat-o pe Subconstient si nu mai poate sa o scoata de acolo…Ca si in cazul tau, el crede ca ceea ce se intampla e normal, dar nu e, e din cauza unei afectiuni (nici tu nu crezi ca este o afectiune, si trebuie sa o indepartezi si anume FRICA), si asa ajunge omu` nostru sa dea in cap la toti care nu-l inteleg…Sa nu crezi ca ma refer ca esti proasta sau nu ne intelegi pe noi, dar asa ca idee o zic.
    Sper ca te-am ajutat si nu uita ca noi nu avem cum sa te ajutam mai mult, nimic nu-ti poate face rau, absolut nimic! Tu ti-l creezi…Si tot tu trebuie sa ti-l indepartezi. Practica e in mana ta, teoria e in a noastra.

    Bafta si fericire!

    1. Eşti adorabil, eu_pseudonim!!!!:)

  6. Măi, visul nu este o stare de inconştienţă. Starea de somn, este un mecanism prin care corpul fizic şi psihic se odihnesc. Există 2 feluri, somnul cu vise şi somnul fără vise, adică profund. De asta visezi doar jumătate de oră şi dorm defapt 6 ore. Cât timp visezi, corpul fizic se odihneşte, activ fiind corpul psihic, sau mentalul. Când ai somnul profund, atunci organismul tău preia din “lucrul” minţii, astfel creierul tău se odihneşte.

    Visul, este o stare de amorţeală, când tu, intri într-o lume ireală. Lumea viselor te primeşte cu chestii ce conştientul tău este dat gata. De asta el se retrage şi lasă subconştientul să lucreze. În timpul somnului nu eşti inconştient, dacă ai fi, nu te-ai putea trezi la un stimul exterior. Inconştient sau subconştient nu sunt acelaşi lucru. Să fii inconştient înseamnă să nu fii capabil să reacţionezi în prezenţa unei realităţi concrete, pe când visul, este oarecum o realitate concretă doar că provine dintr-un necunocut. Tot ceea ce desfăşurăm în timpul visului, tot ce scoatem şi experimentăm în vis din subconştient, sunt “de-ale noastre” dar nu sunt lucruri pe care le uzităm mereu şi conştient. Conştientul nostru este un procentaj de poate sub 10% din creierul nostru, restul este subconştientul sau celelalte (dacă nu vrei să defineşti ca fiind un singur element restul). Să fii conştient în timpul somnului înseamnă să fii alături de tine cel care eşti atunci, sau cu alte cuvinte să fii conectat la tine, întregul!
    Sunt multe de discutat, întradevăr!

    @Adaa ai citit ultimul articol?

    https://jorjette.ro/esti-victima-unui-vampir-psihic/

    Despre vampirii psihici este vorba, şi poate ai vrea să tragi un ochi la descrierea “bolnavului”! Visele tale mie îmi sună ca fiind traume. Mie îmi place să visez, şi mai ales ce visez, chiar dacă sunt catastrofe, morţi, mesaje de dincolo, semne de la spirite etc. Oare tu de ce adopţi o postură de victimă în faţa acestor vise? Cât timp crezi că vei mai sta în lumea ta roz? L-am adus pe “eu_pseudonim” ca să vorbeşti cu el, în sensul ca să vezi că la vârsta lui este preocupat de nişte idei pe care alţii nu le înţeleg de la primul cuvânt. Noi aici ne descoperim şi nu ne speriem de ceea ce păţim ci încercăm să vedem la ce ne foloseşte, dacă ne foloseşte, dacă nu trecem mai departe sau aducem ceva nou în discuţie. Vorbind de visele tale ce te sperie, nu treci mai departe. Vreau să văd că înţelegi ceva din ce trăieşti, altfel de ce ne mai spui de tine?

  7. Sincer , nici nu mai imi doresc sa dorm ….

  8. Am ignorat visu … Chestia e ca mam trezit tulburata rau …si eu asi vrea uneori sa continui unele vise dar vise dinastea nu mai vreau… in ultimu timp foarte urat visez, creaturi,etc…. Adevaru este ca de fiecare data cand visez asa … de mai multe ori cam aceiasi chestie se intampla, si nu vreau asta 🙁 ….. nu se va intampla nimic ! Sper ..mai ales ca tata e plecat din tara! ……..

  9. + ca in vis era noapte si afara real era noapte ….. ce poti zice de visul meu?

    1. După ce te-ai trezit dimineaţă te-ai gândit la chestia cu tatăl tău?
      Sunt multe vise, şi mie mi se întâmplă uneori să găsesc o continuitate în vise pentru că în momentul în care m-am trezit visul “nu se terminase” şi e ca şi cum aş continua de unde am rămas. Uneori îmi doresc să continui pentru că vreau să aflu mai multe…

  10. Am adormit… am avut un vis ” ciudat ” starea aceia ce o aveam( mam gandit la bine, mama relaxat , am ascultat muzica …) Era in legatura cu tatal meu ca a patit ceva …si era foarte bolnav. asta am visat azi dimineata. Pe la 18 am adormit … si am visat cum le spuneam ” la matusa, bunica ,,, ca tata a patit ce a patit …. De ce se cam repeta in vis …. real nu am zis la nimeni visul meu de ce am zis in alt vis? Mam trezit asa de pierduta,,,,,,,,,,,,,pfffffffff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *