Coralul Sango – medicament natural japonez

coralul sango

Suntem în plină toamnă, iar frigul iernii deja ne dă târcoale şi ne anunţă că şi ea va veni curând. Desigur, în aceste vremuri schimbătoare, starea noastră de sănătate poate avea de suferit. Un foarte bun”medicament” vine în ajutorul nostru pentru a ne influenţa metabolismul, pentru a ne conferi rezistenţă organismului în faţa factorilor de mediu.

Calciul, acest metal alb este de o importanţă vitală pentru organismul uman. Îl găsim şi în apa de băut, dar pentru că procentele variază mult de la o sursă de apă la alta şi pentru că purificarea apei potabile distruge şi elemente nedăunătoare, putem apela cu încredere la alte alternative.

Coralul Sango – remediu pentru diverse afectiuni

coralul sango
Recif de corali Sango – Nago, Insula Okinawa, Japonia

În Japonia, mai exact pe insula Okinawa, în oraşul Nago, apa de băut are conţinutul de calciu cel mai ridicat din lume. Explicaţia vine din faptul că insula se află pe atoli de corali. Apa este filtrată prin straturi de coral Sango, fosilizat şi sedimentat de-a lungul anilor.

Coralul Sango s-a dovedit a fi un extraordinar “luptător” pentru echilibrarea acidităţii crescute din organism, determinată în special de alimentaţia modernă (alcool, cafea, zahăr, carne etc). În lume este folosit nisipul de coral Sango care în contact cu apa eliberează calciul ionic pe care îl conţine, asimilat în proporţie de peste 90%.

Coralul Sango nu conţine doar calciu, pe lângă acest microelement mai sunt şi alte 73 de microelemente în procente aproximativ egale cu cele din organismul uman. Acest lucru face ca coralul Sango să facă minuni. Consumînd un litru şi jumătate de apă în fiecare zi în care a fost scufuntat un gram de coral Sango sfărâmat se poate echilibra pH-ul umorilor din corp şi astfel nu ar mai fi nevoie pentru organismul nostru să apeleze la rezervele de calciu din sistemul osos.

Pentru cei cu o viaţă activă care nu se îngrijesc de o alimentaţie echilibrată, Coralul Sango  îi poate ajuta, îmbunătăţeşte considerabil funcţionarea organelor şi menţine organismul uman sănătos, curat şi echilibrat.

Puteţi cumpăra pulbere de coral Sango de la Coral Club International – 30 de pliculeţe a câte 1g costă 36$.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *