Conopidă cu carne de viţel

[table id=9 /]

Se spală conopida, se taie bucăţi şi se ţine aproximativ 5 minute la foc.

Se curăţă roşiile de pieliţă şi se taie în bucăţi destul de mari.

Într-o tigaie rotundă se pune ceapa tăiată mărunt la călit cu ulei şi unt. Se lasă puţin, după care se adaugă carnea de vită tăiată în cuburi nu foarte mici. Şi aceasta se lasă câteva minute cât să se rumenească puţin- să prindă culoare- apoi se amestecă şi roşiile, sarea, piperul şi o cantitate mică de apă. Se lasă tigaia pe foc aproximativ 40 de minute cu capac, amestecându- se din când în când.
la final, se adaugă conopida şi se lasă alte 5 minute pe foc, după care se mai lasă alte 5 minute cu capac să “se odihnească” şi se poate servi!

Poftă mare!

Articol etichetat cu:

Sunt 5 de ganduri pentru "Conopidă cu carne de viţel"

  1. Jorjette C smart and funny

Care este gandul tau?