Concurs cu produse naturiste

Regulamentul concursului cu produse naturiste este foarte simplu, şi deşi am simplificat totul foarte mult, lumea nu se înghesuie să participe. Desigur, mă gândesc că cele 3 premii nu sunt atrăgătoare (cum a spus şi sponsorul) dar eu cred că defapt lipseşte motivaţia.

Ca şi completare la regulament, am renunţat la ideea de a trimite un text care să se încadreze în unul din cele trei subiecte reţete culinare, cosmetică naturistă sau tratamente naturiste (leacuri), şi am zis că vor fi bune toate textele care se încadrează într-una din categoriile de pe blog.

Foarte mulţi au trimis texte fără să citească regulamentul. Am primit chiar şi 2 propoziţii (maxim 30 de cuvinte), când am precizat că trebuie să fii creativ şi să scrii puţin mai mult, în special să spui părerea ta despre subiectul ce l-ai ales să-l prezinţi.

Am renunţat şi la bara de punctaj. Nu toţi au prieteni pe facebook sau nu toţi au cont pe Google (deşi nu cred că e aşa, având în vedere că măcar unul din cele două, cineva din cercul de prieteni de pe online, tot îl are).

Concurs cu produse naturiste 1Am adăugat şi cartea în format electronic (mai bine spus cuprinsul ei). Ea este premiul bonus pe care toată lumea îl va primi pe email, fie că a câştigat unul din celelalte 3 premii, fie că nu. Cartea cuprinde 101 plante şi ierburi medicinale. Toate informaţiile sunt adunate din surse libere, externe sau locale, şi din tradiţiile şi informaţiile cunoscute de la bătrâni. Plantele şi ierburile au o descriere foarte utilă, începând de la nume, locuri unde cresc, cum se folosesc şi în ce scopuri, până la întrebuinţări magice, ritualuri şi mituri legate de ele. Cuprinsul cărţii îl puteţi descărca de aici. Cartea completă va fi disponibilă pentru descărcare, desigur după concurs :)

Încă mai aşteptăm participanţi! Până pe 22 august când facem extragerea random a câştigătorilor (filmat live), mai aveţi timp să trimiteţi un text, după cum am solicitat pe pagina concursului.

Care este gandul tau?