Castiga un set de bijuterii placat cu aur 18k si cristale Swarovski

Castigatorul este: Daniela Dobrovicianu

Va multumesc pentru participare tuturor celor 272 de concurenti inscrisi si validati. Pentru confirmarea extragerii vizionati tragerea la sorti LIVE:

Acest set de bijuterii (colier plus cercei) este oferit de firma Cheri Bijou, ca premiu, pentru acest mini concurs. Imi place sa cred ca toate stiti cu ce sa va accesorizati tinuta, dar oare gasiti loc in cutia cu bijuterii si pentru acest set, colier plus cercei, placat cu aur de 18k si cristale Swarovski?

Aceste bijuterii sunt confectionate dintr-un aliaj non-alergic, nu contin plumb sau nichel precum alte bijuterii. Placate cu aur de 18k, aceste bijuterii nu va vor strica placerea de a le purta prin aparitia de iritatii sau alergii.

Datorita modelului versatil si al jocului de sclipiri aurii si argintii, acest set de bijuterii cu cristale Swarovski completeaza perfect o tinuta office, o tinuta eleganta sau o tinuta de seara.

Dimensiuni pentru acest set de bijuterii cu cristale Swarovski:

 • Lantisor: 400mm + 50mm (rezerva)
 • Pandantiv: 25x20mm
 • Cercei: 20mm

Cum poti castiga acest set de bijuterii placat cu aur de 18k si cristale Swarovski?

Participand la concurs, intri in tragerea la sorti pentru a castiga acest set de bijuterii placat cu aur 18k si cristale Swarovski. Tragerea la sorti va fi inregistrata video si va fi realizata cu ajutorul celor de la TrageriLaSorti.ro (cum am facut la toate concursurile de pana acum)!

Regulamentul de participare este simplu:

 1. Prima data dai un Share la pagina de concurs aici:
 2. Completeaza sincer acest chestionar: Deschide formularul

Atentie! La finalul chestionarului completeaza corect datele personale (Nume + Numar de telefon) altfel nu te putem anunta cand ai castigat! Vom folosi datele tale doar pentru acest concurs!

Premiul oferit de CheriBijou.ro: Set de bijuterii Gold Black Flower

concurs-jorjette-set-bijuterii

Sponsorul concursului (CheriBijou.ro) doreste raspunsuri sincere la aceste intrebari din chestionar. Vrea sa cunoasca parerea femeilor despre bijuterii si accesorii.

Dureaza mai putin de 5 minute. Completeaza chestionarul si intri automat in tragerea la sorti unde ai sansa de a castiga un set de bijuterii placat cu aur 18k si cristale Swarovski, identic cu cel din imaginile alaturate!

Articol etichetat cu:, ,

Ganduri si impresii pentru "Castiga un set de bijuterii placat cu aur 18k si cristale Swarovski":

 1. Georgeta Georgeta
 2. Grigore Valentin Grigore Valentin
 3. Rodica Paula Caval Rodica Paula Caval
 4. ciocoiu nicoleta ciocoiu nicoleta
 5. andreea andreea
 6. Tihulca Iuliana Tihulca Iuliana
 7. Daniela Daniela

Care este gandul tau?