Concurs 100% natural

Înscrie-te acum la concurs!

Urmează cei 3 paşi şi ai o şansă să câştigi unul din cele 3 premii.

1. Completează formularul de înscriere – Folosind formularul de înscriere, trimite un text scris de tine, în care să ne spui tuturor cum ai folosit tu un produs natural. Poate fi vorba despre reţete culinare, cosmetică naturistă sau tratamente naturiste (leacuri). Sigur ai mâncat ceva preparat 100% cu ingrediente naturale (o salată, o supă etc.) sau poate ai folosit un produs de la mama natură (fructe, legume, alte plante etc. ) pentru un tratament de cosmetică, sau poate ai suferit sau suferi de anumite afecţiuni şi ai ales să te vindeci cu un tratament naturist (un extract de plante, poate un ceai, poate un produs preparat din plante medicinale etc. ). Oricare ar fi ideea ta trebuie să se încadreze în una din cele 3 secţiuni. Spune ce ai folosit, cum ai folosit şi care au fost rezultatele, cum te-ai simţit la final ori ce părere ai despre ceea ce ai experimentat tu.

2. Aşteaptă email-ul de confirmare – Dacă textul tău are mai mult de 200 de cuvinte, este scris de tine şi nu este copiat de pe alte site-uri, nu se mai află publicat în altă parte pe internet, dacă ai scris cu sinceritate şi dacă ai respectat cele cerute la punctul 1 , atunci confirmarea o vei primi foarte repede. În emailul de confirmare vei primi un link unic către o pagină unde se va afla textul tău, şi o bară de punctaj. Tot în email vei primi şi alte instrucţiuni ajutătoare.

3. Adună punctaj mare pentru a intra în finală – Folosind bara de punctaj, cheamă-ţi prietenii şi cunoscuţii să îţi acorde puncte. Like-uri pe facebook ori cei care au cont google îţi pot oferi şi +1. Doar primii 10 cu punctaj mare vor intra în finală. Deci ai nevoie de puncte ca să ai o şansă din 10 să câştigi.

IMPORTANT! Vor intra în finală primii 10 care adună cel mai mare punctaj. Cei trei câştigători vor fi aleşi aleatoriu folosind site-ul random.org, toată extragerea va fi filmată live şi difuzat video-ul pe site.

NOTĂ! Fiecare participant va primi un premiu surpriză. O carte electronică cu plante medicinale şi întrebuinţările lor. Conţinutul cărţii este surpriză căci nu se compară cu ceea ce aţi mai văzut până acum.

ATENŢIE!
Înscrierea se poate face pe toată perioada concursului, începând de pe 21 iulie 2011 până pe 21 august 2011. Cei 10 finalişti vor fi anunţaţi cu o zi înainte de afişarea rezultatelor finale, a câştigătorilor.  Pe 22 august toţi participanţii vor primi cartea electronică Plante şi ierburi medicinale şi vor fi anunţaţi cei trei câştigători. Premiile celor trei câştigători vor fi trimise prin curier rapid, taxele fiind suportate de noi, aşa că oferiţi datele corecte (adresa şi nr. de telefon). Datele voastre sunt în siguranţă, ele vor fi folosite doar pentru acest concurs.

UPDATE!

Din cauza „numărului mare” de participanţi, modificăm regulamentul concursului astfel:

  • textul trebuie să se încadreze într-o categorie de pe blog (nu cum am spus precedent în doar cele 3)
  • bara de punctaj va fi optională, adică nu se va ţine cont la selecţie dacă ai adunat sau nu mai multe puncte.

Ganduri si impresii pentru "Concurs 100% natural":

  1. Laurentiu Laurentiu
  2. Laurentiu Laurentiu

Care este gandul tau?