Ciuperci halucinogene în vindecarea cancerului

ciuperci halucinogene psilogibin

Doctorii americani de la UCLA (University of California, Los Angeles) au pornit un studiu prin care deocamdată vor să arate că reducând anxietatea pacienţilor în stadii grave de cancer le îmbunătăţeşte considerabil starea generală şi desigur medicamentele administrate acţionează altfel, mai benefic.

ciuperci halucinogene psilogibin

Psilogibin este ingredientul din ciupercile magice pe care 12 voluntari au decis să îl experimenteze. Această substanţă este un halucinogen. În cantităţi mari poate provoca moartea. În cantităţi mici este un drog ce îţi crează o experienţă plină de “chestii fantastice”.

Procesul celor 12 voluntari a durat 6 luni. Ei erau puşi să se întindă, să se relaxeze, într-o încăpere slab luminată şi ascultând muzică. Rezultatele au arătat că după 6 luni, pacienţii cărora li s-a administrat psilogibin şi-au îmbunătăţit cu mult starea lor de spirit, de considerat că ei se confruntă cu moartea. De asemenea au luat mai puţine medicamente pentru durere.

Drogurile psihedelice au fost cercetate ca medicamente încă din anul `60, dar utilizarea la scară largă a LSD-ului, ciupercilor halucinogene sau marijuana, a stârnit o represiune a legilor, astfel experimentele de acest gen au fost limitate.

În ciuda vastelor restricţii medicina continuă să se orienteze către substanţele naturale din plante, pentru a trata sau pentru a vindeca boli pe care medicamentele chimice nu o mai fac cu rezultate bune, eventual fără alte urmări grave!

Pam Sakuda, o femeie diagnosticată cu cancer, faţă în faţă cu moartea, vorbeşte despre experienţa ei cu ciupercile halucinogene!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *