Cineraria maritima trateaza cu succes cataracta – picaturi pentru ochi

Singurul remediu ce l-am întâlnit, pe bază de plante ce tratează cataracta, a fost un preparat farmaceutic vechi din Cineraria maritima. Soluţia trebuie să fie slabă, deoarece soluţia este caustică. Soluţia a fost folosită ca picaturi pentru a dizolva cataracta. Extractul de Cineraria maritima este singurul care se regăseşte în picăturile pentru cataractă. Japonezii spun că extractul de Cineraria maritima este reversul cataractei.

Extractul din frunze şi flori  de Cineraria maritima este folosit la prepararea picăturilor, într-o bază de apă distilată, soluţia finală fiind foarte diluată din cauza toxicităţii crescute a extractului de Cineraria maritima.

Nu este indicată înghiţirea şi nici prepararea acasă a acestui medicament!

Cineraria maritima trateaza cu success cataracta!

Cineraria-maritima-trateaza-cataracta

Vitamina E ajută la prevenirea reformării cataractelor în multe cazuri. Ar trebui să verificaţi pentru a vă asigura că nu suferiţi de diabet zaharat, deoarece cataracta va reveni dacă nu sunteţi tratat de diabetul zaharat, de asemenea.

Un alt tratament pentru cataracta

Aceasta nu este o planta medicinală, dar ştiu de la bunicul meu că a functionat. El a aflat informaţia dintr-o carte cu vechi istorisiri, poveşti şi leacuri din bătrâni.

Acest lucru poate sună aiurea, şi chiar nu am putut crede că el a făcut asta. Lua urina de dimineata si punea picături in ochi. Era atât de afectat încât nu mai putea citi un ziar, şi nu a fost un candidat al chirurgiei diabetului zaharat de ani buni. El a făcut această cură pentru o lună. M-am dus acolo într-o zi şi a spus: „uite eu pot citi un ziar”.

Am spus bine trebuie sa văd asta. Şi Doamne, el a fost vindecat. Petele din jurul ochilor au dispărut, iar el nu a avut nevoie nici de ochelarii lui ca să citească.

Teodor din Maramureş

Denumire populară Cineraria maritima: senecio, cenuşăreasa, cineraria

Sa ne pastram sanatosi alaturi de natura si de ceea ce ea ne ofera!

Articol etichetat cu:, , , ,

Ganduri si impresii pentru "Cineraria maritima trateaza cu succes cataracta – picaturi pentru ochi":

 1. Nina Nina
  1. Cornelia Cornelia
  2. Pavel Silvia Pavel Silvia
 2. Nina Nina
  1. Marius Razvan Marius Razvan
  2. Nina Nina
 3. LAVINIA LAVINIA
 4. Cristina Besleaga Cristina Besleaga
 5. petru rus petru rus
 6. lumi lumi
 7. lumi lumi
 8. eugen eugen
  1. andrei andrei
  2. Pavel Silvia Pavel Silvia

Care este gandul tau?