Celebreaza viata in fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! Sarbatoreste-te!

Celebreaza viata carpe diem

Bucura-te de fiecare clipa, ca si cum ar fi ultima! Aceasta este o replica celebra, cunoscuta de multi dintre noi, problema este ca nu o punem in practica, ci ne prefacem tacticos doar ca o stim de undeva. Celebreaza viata in fiecare clipa, cu fiecare actiune!

Bucura-te de lucruri marunte in fiecare zi! Nu ai nevoie de zile speciale pentru a-ti aminti ca esti in viata! Nu ai nevoie de Sarbatoarea Pastelui pentru a manca cozonac sau pasca, sau sa iti petreci timpul cum vrei si alaturi de persoane dragi. Acestea sunt exemple banale, ideea este ca poti face aceste lucruri ori de cate ori simti. Poti spune te iubesc in fiecare zi, poti face sau poti fi un cadou pentru ceilalti si chiar pentru tine in fiecare moment.

Daca iti este pofta de ceva, daca vrei sa faci ceva, fa atunci cand iti vine! Nu astepta sa se intample o data pe an sau o data la cativa ani. Iesi din iluzia timpului si a spatiului, din iluzia fricilor si fii tu!

Celebreaza viata asa cum o face un copil! Si tu esti unul!

Celebreaza viata carpe diem

Nu lasa ca ziua indragostitilor sa te faca mai dragastos, fii asa in fiecare zi! Zilele speciale nu necesita cadouri. Noi, ca fiinte umane, ne avem unul pe celalalt. Cadourile nu fac decat sa consume resurse si sa ne indeparteze de realitate, pe cand nevoia subtila a fiintei este aceea de a se simti iubita si de a fi impreuna, de a fi Totul, de a iesi din ideea de separare!

Nu lasa sarbatorile de peste ani sa-fi fure bucuria vietii din toate celelalte zile! Nu lasa celelalte zile sa te gaseasca mahnit si traind in iluzia zilei de maine! Nu lasa societatea prin regulile ei stupide sa-ti inunde mintea si sufletul si sa te transforme astfel intr-un robotel usor de controlat, care reactioneaza doar dupa cum i se cere!

Elibereaza-te de ziua de maine si cea de ieri, revino in prezent, acolo unde oricum esti, dar nu cu intreaga fiinta. Fii un intreg, astfel vei avea suficienta putere sa lupti impotriva intemperiilor pe care le atragi in calea ta din toate directiile! Nu fi prea aspru cu tine, dar nici cu cei din jurul tau, poate ei stiu mai multe decat tine! In loc sa judeci pe cineva, ofera in schimb un zambet sincer!

Drumul este usor de parcurs, oricare ar fi el, pentru ca este unul bine batatorit de toti cei care au trecut pe acolo, in spiritul de turma, dar calea fiecaruia, care e una pentru fiecare, aceea e mai greu de parcurs pentru ca nu a trecut nimeni pe acolo inaintea ta! Nu-ti fa griji, e pe masura puterilor tale, asa ca mergi mai departe si celebreaza viata in fiecare zi! Acesta e secretul sa patrunzi in colturi de Univers de nepatruns.

Multumeste pentru fiecare zi, pentru fiecare clipa, pentru a o primi pe urmatoarea! Sarbatoreste-ti fiinta!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *