Cele mai bune filme asteptate în 2014

Gusturile și genurile filmelor, nu le fac neapărat bune sau extraordinare. Cele mai bune filme au povesti de calitate și actori experimentați, iar filmările sunt grandioase ori capodopere artistice. Îți dai seama că nu orice film care place la un anume public, poate fi considerat bun (uneori aici se mai greșește)!

Acum, la îneputul anului am pregătit pentru voi o listă cu cele mai bune filme asteptate în 2014. Sunt 14 filme, cu un buget suficient cât să le considerăm atractive. Cu acțiune, comedie, dramă sau gragoste, SF sau parodie, după ordinea în care își vor face apariția anul acesta în cinematografe, printre cele mai bune filme asteptate de către audiență se află următoarele:

the lego movie

Primul din seria celor mai bune filme asteptate în anul acesta se numește “The lego movie”, în România apare pe data de 14 februarie.O simplă minifigurină LEGO este confundată din greșeală cu extraordinarul Maestrul Creator (MasterBuilder) și recrutată de către un grup de supereroi pentru a îndeplini profeția. O figurină malefică LEGO încearcă să unească universul oamenilor cu universul fingurinelor LEGO. Dacă acesta va  fi oprit de către grupul de supererori nu puteți afla decât dacă vedeți filmul!

need for speed“Need for speed (2014)” este cel de-al doilea din cele mai bune filme asteptate în 2014. Data lansării în România nu este încă cunoscută însă în Statele Unite filmul va apărea pe marele ecrane la data de 14 martie. Este despre povestea unui proaspăt ieșit din închisoare, un șofer de curse de stradă ce se alătura unei competiții între mașini ce traversează țara. Fostul său partener află de această cursă și la începutul ei pune un preț pe capul acestuia. Rolul principal îi aparține lui Aaron Paul, partenerul lui Walter White(Bryan Cranston) din serialul Breaking Bad.

captain america

“Captain America: The Winter Soldier”,un film cu acțiune și aventură înconjurat de o aură SF. Apare în cinematografele din România la data de 4 aprilie.În acest film Steve Rogers încearcă să se adapteze la rolul său în lumea modernă și are de ținut piept unei noi amenințări însă de această dată are de-a face de un vechi inamic rus din Uniunea Sovietică și anume soldatul iernii(The Winter Soldier). De această dată în acest film își fac apariția actori precum Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson și Anthony Mackie.

the amazing spiderman 2

Alt film din seria celor mai bune filme asteptate în 2014 este “The Amazing Spider-Man 2”. Il putem viziona în cinematografe începând cu data de 2 mai.În acest film Spider-man are parte probabil de cea mai mare bătălie de până acum. Un număr mai mare de infractori urmează să-l pună la încercări. Peter Parker conștientizează faptul că odată ce inamicii lui devin mai puternici vor fi mult mai greu de învins. Harry Osborn revine iar Peter realizează că toți inamicii lui au un singur lucru în comun, OsCorp. Alături de Andrew Garfield apar și nume precum Jamie Fox și Emma Stone.

godzilla 2014

În lista celor mai bune filme asteptate în 2014 putem adăuga “Godzilla”. Pentru cei mai recent născuți care nu au auzit sau pur și simplu nu știu de Godzilla, acesta este un monstru radioactiv care încearcă să distrugă omenirea. Data lansării in Statele Unite este 12 mai. În film joacă actorii Bryan Cranston, Aaron Taylor-Johnshon, Elisabeth Olsen, Richard T. Jones plus o întreagă echipă de actori talentați. Buget mare, multă lume, deci sigur va ieși ceva bun!

x-men 2014

Vorbind despre cele mai bune filme nu putem să uităm de seria X-men. Acest an apare pe marile ecrane “X-Men: Days of Future Past” la data de 23 mai. În acest film Wolverine este trimis în trecut de către X-men să modifice trecutul pentru a preveni o catastrofă, atât pentru mutanți cât și pentru înteraga omenire. Caracterele din trilogia filmelor X-men își unesc forțele cu ei însuși,versiunile lor din tinerețe. Este vorba de o bătălie în trecut pentru a schimba un rău ce urmează să apară în viitor.

how to train your dragon 2

“How to train your dragon 2” poate fi considerat o altă animație de succes ce se află pe lista cu cele mai bune filme asteptate în 2014. Își face apariția pe 12 iunie în cinematografele din Statele Unite. În această parte a doua vikingii și dragonii luptă împreună pentru salvarea și pacea lor împotriva unui tiran de temut.

22 jump street

Alături de celelalte filme din seria cu cele mai bune filme asteptate în 2014 se adaugă o super comedie, “22 Jump Street”. După ce și-au făcut intrarea în liceu(de două ori) pe ofițerii Schmidt și Jenko îi așteaptă o nouă provocare, de această dată sub acoperire într-un colegiu. Actorii principali au rămas aceiași Channing Tatum și Jonah Hill. Lansarea pe marile ecrane din România are loc la data de 13 iunie.

transformers 2014

Un film bun ce nu-l putem exclude este “Transformers: Age of Extintion”. În Statele Unite are lansarea la data de 27 iunie. Povestea spune că un mecanic și fiica sa, fac o descoperire care doboară Autobots și Decepticos.

dawn of the planet of the apes

“Dawn of the Planet of the Apes”, un film de acțiune, dramă și SF, ilustrează cum supraviețuitori ai ciumei simiene declanșează un război total între umanitate și forțele în creștere ale lui Cezar. Lansarea pe marile ecrane are loc în Statele Unite la data de 11 iulie 2014.

guardians of the galaxy

La data de 1 august în cinematografele din România se lansează un film mult așteptat, “Guardians of the Galaxy”. Este vorba de un film de acțiune, aventură, SF în care un pilot de avion rămâne blocat în spațiu și trebuie să unească o echipă diversă de extratereștrii pentru a învinge amențințări din cosmos.

interstellar

Un grup de exploratori fac uz de o gaură de vierme nou descoperită pentru a depăși limitări privind călătoriile umane în spațiu și cuceresc vaste distanțe implicate într-o călătorie interstelară. După poveste poate fi unul din cele mai bune filme asteptate în 2014? Cu siguranță, și filmul se numește “Interstellar” iar lansarea în România are loc la data de 7 noiebmrie!

the hunger games

La data de 21 noiembrie apare un nou film “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1”. Katniss Everdeen devine fără tragere de inimă simbol al revoltei în masă împotriva Capitolului autocratic. Printre protagoniști face parte și Jennifer Lawrence actrița din filmul precedent. Povestea captivează, dar decorul și desfășurarea acțiunii, spun unii că vor fi mult mai atractive și interactive!

the hobbit

“The Hobbit: There and Back Again”, probabil cel mai bun film din 2013 devine anul acesta cel mai bun film asteptat în 2014. Apare la data de 19 decembrie! Așteptarea este lungă, căci deabea în decembrie 2013 am avut parte de Hobbit unde l-am cunoscut pe cel mai tare dragon, Smaug. În această poveste a Hobbit-ului, companionii lui Thorin ajung în vizuina lui Smaug însă, poate Bilbo și piticii să revendice Erebor și comoara? Și dacă da, pot să mențină poziția în fața provocărilor? Pasionații trilogiilor sigur vor aștepta cu gânduri bune, decembrie 2014!

Acestea sunt doar câteva dintr-o listă de filme remarcabile ce urmează să fascineze întreg mapamondul. Alte filme excepționale ce sunt așteptate să apară acest an sunt: “The Expendables 2”, “Night at the Museum 3”, “300: Rise of An Empire”, “Robocop”, “Annie” sau “Pinocchio”.

Cu gândul că deja vizionați filme de calitate, vă doresc, vizionare plăcută!

Articol etichetat cu:,

Ganduri si impresii pentru "Cele mai bune filme asteptate în 2014":

  1. Matei Alexandru Irina
  2. Matei Alexandru Viorel

Care este gandul tau?