Ce avem la cină?

Suc natural de fructe şi legume

Ingrediente : o piersică bine coaptă, 2 morcovi, o caisă, o sfeclă roşie mai mărişoară, o cană şi jumătate de apă, 2 linguri de miere de albine.

Mod de preparare: fructele se spală, se scot de pe sâmbure şi se taie bucăţi în blender, se curăţă morcovul şi sfecla roşie şi se adaugă, se toarnă peste cantitatea de apă (dacă doriţi ca sucul să fie mai lichid, adăugaţi mai multă apă), mierea de albine şi amestecaţi până se zdrobesc. Sucul se serveşte în imediat pentru a nu-şi pierde din calităţi.

Este un suc nutritiv, cu foarte multe vitamine care poate foarte uşor înlocui cina. Pe lângă faptul că este un suc cu pulpă hrănitor, are şi calităţi terapeutice deosebite, fiind indicat pentru circulaţia sângelui datorită conţinutului de sfeclă roşie.poza-suc-de-fructe-si-legume

Articol etichetat cu:, , , , ,

Ganduri si impresii pentru "Ce avem la cină?":

  1. Jorjette C MadMike
  2. Jorjette C MadMike

Care este gandul tau?