Carti pentru download

Linkuri utile pentru cei ce vor să downloadeze cărţi:

Aceste două linkuri de mai jos vă oferă posibilitatea să descoperiți orice informație necesară aveți nevoie. Mii de carti pentru download veți găsi pe scribd.com, însă în ultimul timp și-au schimbat politica și nu le veți găsi gratis. Aveți 2 opțiuni la dispoziție pentru a avea acces la aceste carti pentru download – fie plătiți, fie uploadați o carte în schimb.  Găsiți pe aceste site-uri carti pentru download din toate domeniile – cărți psihologie, filosofie, religie, cultură, pedagogie,  carti despre plante medicinale și plante aromatice, manuale de cosmetica, carti despre gradina, agricultura, horticultura, apicultura, cărți de diferite specializări, etc. Să vă bucurați de ele!

Carti pentru download din orice domeniu

Cea mai vasta colectie de carti pentru download o gasiti pe acest site https://www.scribd.com//, utilizatorii sunt cei care au uploadat carti, numai ca in timp politicile site-ului s-au schimbat. La inceput puteai sa downloadezi cartile pur si simplu, acum insa daca vrei sa downloadezi ceva, fie plătesti, fie uploadezi vreo carte, un document care sa respecte reguliile de copywrite. Pe scribd fie va faceti cont, fie va conectati cu contul de facebook, a doua varianta mi se pare cea mai simpla. Oricum, in prezent site-ul are foarte multi utilizatori, si asa s-a ajuns la un numar foarte mare de carti pentru download, carti din orice domeniu, carti celebre.

https://archive.org/

(aici trebuie să vă faceţi cont, pe bază de invitaţie, găsiţi o colecţie superbă de cărţi, numită internet library ce cuprinde câteva sute de mii de cărţi)

Ganduri si impresii pentru "Carti pentru download":

  1. Paul Paul

Care este gandul tau?