Capsula de slabit – pareri pro si contra

capsula de slabit arpfarm

Cu un an în urmă am apelat la această metodă-capsula de slabit.Am auzit la persoanele din anturaj că folosesc aceleaşi pastile cu rezultate “uimitoare”. Nu vroiam decât să scap de vreo 3-4  kilograme, ceea ce s-a şi întâmplat.

Am apelat la capsula de slabit ARPFARM care este realizată din plante frecvent folosite în alimentaţie, în special fructe, cu ajutorul tehnicilor moderne de extracţie, îmbinând astfel cunoştiinţele tradiţionale cu cercetarea modernă.

Mod de administrare : 1 x 1 / zi . Înainte sau după micul dejun. Este recomandată respectarea orei de administrare.

Deşi la prezentarea produsului se precizează că nu sunt efecte secundare … ei bine se pare că sunt. Utilizarea acestor capsule produce o stare puţin euforică, echivalentă cu cea a utilizării  drogurilor: o să aveţi mai multă energie ca niciodată, nu o să puteţi dormi prea mult- e posibil să aveţi parte de insomnii, chiar poate apărea şi starea de tremur. Chiar din prima zi nu o sa aveţi poftă de mâncare, efectiv nu o să puteţi accepta mâncarea, doar cantitatea minimă necesară. Indicat este ca în timpului consumului acestor capsule să nu consumaţi alcool, deoarece starea se va multiplica!

Capsula de slabit Arpfarm

Efecte benefice chiar exista. Chiar slăbiţi! Eu am slăbit vreo 4 kg în două săptămâni, la fel şi prietenele mele.O prietenă, puţintel mai plinuţă a slăbit chiar vreo 5-6 kg în primele 2 săptămâni, după care a urmat o scurtă perioadă de stagnare, după care iarăşi a început să slăbească.

capsula de slabit

Problema este ca atunci cand slabesti folosind aceste capsule de slabit, dupa ce ai slabit, neavand o dieta bine pusa la punct, incepi sa acumulezi din nou kilogramele pierdute, uneori punand chiar mai multe decat in starea initiala.

Pentru cei care vor să le încerce, le găsiţi la farmaciile naturiste din fiecare oraş. Nu mai ştiu care este preţul, ultima dată era 100,00 ron cutia. Oricum, trebuie sa fiti foarte atenti. Eu sugerez sa le evitati si sa abordati o dieta sanatoasa, cu fructe si legume, multe lichide si multa miscare, care poate face mult mai mult decat aceste capsule de slabit. Cu o dieta sanatoasa, slabesti sanatos pe termen lung si te simti extraordinar din toate punctele de vedere.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

57 de răspunsuri la „Capsula de slabit – pareri pro si contra”

  1. Avatar madalina
    madalina

    ESTE O MINCIUNA

  2. Avatar MIHAELA
    MIHAELA

    Vreau sa urmez si eu un tratament pt a slabi vreo 10 kg.dar imi este frica ca sufar de diabet 2 si urmez un tratament. Am gasit intr-o revista cura cu HCA naturista, am auzit si de cea cu cidru, dar v-am spus imi este frica sa recurg la vreo una din ele, ce ma sfatuiti sa fac ???

  3. Avatar DORINA
    DORINA

    CIAO, ASI VREA SA STIU..DESPRE PASTILELE ASTEA DE SLABIT  (H.A.C) ,DACA EU AM FOST DIAGNOSTICATA AICI IN ITALIA,LA UN CONTROL , CUM CA  ASI FI SUPORTAT IN TRCUT UN PRE-INFART..EU ACUMA SUNT BINE…PROBLEMA E,CA AR TREBUI SA  SLABESC 5 KG…CE ZICETI ? POATE STIE CINEVA SIGUR..MULTUMESC

  4. Poate ma puteti ajuta si pe mine cineva cum pot sa cumpar apple cider vinegar,am incercat si capsula de slabit si nu a avut nici un rezultat si nici super slimul!multumesc frumos!adresa de mess pentru_tine_ny

  5. Multă baftă în continuare şi mă bucur că te simţi bine! Asta este cel mai important. Îţi mulţumesc pentru informaţii şi poate mai revii pe aici să ne mai ţii la curent cu ce se mai întâmplă!

  6. Sa sti ca nu toate medicamentele sunt bune, eu am luat de la firma source naturals “apple cider vinegar” de pe okazii.ro sunt 90 tablete si ajung o luna jumate, si sunt chiar accesibile la pret, Am dat jos 7 kg intr-o luna si sunt foarte multumita, nu am avut nici o zi de moleseala de cand le iau, o sa continui sa le iau ca tratament de slabit, acum am 60kg si cand ajung la greutatea pe care o vreau…..54 kg :), o sa mai iau doar de intretinere…sunt mai concentrate decat tot ce e prin farmacii, 500mg o tableta, pana acum nu am simtit efecte negative si sper sa nici nu apara :).

  7. eu…st deja la a 5 zi de cand folosesc pastilele hca…si cu parere de rau  va pot spune k nici 1 kg nu am slabit:(
    sunt dezamagita dar…poate o sa se vada rezultate mai tarziu….ma incurajez singura

  8. Aşteptăm să ne spui cât mai multe despre cum decurge “dieta”! Ai grija de tine!! Dacă ceva este în neregulă, dacă nu te simţi bine, să renunţi la ele!

  9. Avatar andreea
    andreea

    fetelor eu azi mi-am comandat acidul din fructe (H.C.A.) de pe site-ul pentru 5 saptamani vreau sa dau macar vreo 15 kg jos. Sper sa mearga.
    am sa va tin la curent cu ceea ce mi se intampla mie. pastila de slabite foarete buna dar nu se mai gasesc decat contrafacute care nu au absolut nici un efect

  10. Avatar lavinia
    lavinia

    buna fetelor.as dori sa stiu daca printre consumatoarele capsulei de slabit se afla cineva care a avut stari de oboseala si senzatia de somn adica exact contrariul celor spuse de majoritatea celor ce au folosit capsulele. cu siguranta nu este calea corecta pentru pierderea kilogramelor dar inca rezist si desigur nu o sa mai repet doza pe care am cumparat-o deja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *