Cadouri Feng Shui pentru cei din zodia Calului

Cadouri feng shui pentru cei din zodia Calului potrivit zodiacului chinezesc

Pentru a sti ce cadouri Feng Shui sunt mai potrivite, trebuie sa cunosti semnul zodiacal sau semnul anului in care suntem, potrivit zodiacului chinezesc. Conform acestui zodiac, anul incepe de pe 31 ianuarie si se incheie pe 18 februarie. Astazi ii vom observa pe cei din zodia Calului si vom incerca sa va sfatuim sa le oferiti un cadou potrivit pentru ei.

Cine sunt cei nascuti in zodia sau anul Calului?

Calul este al saptelea semn al zodiacului chinezesc care per total este format din 12 semne animale. In cultura chineza, calul este un simbol al nobilimii, al clasei, vitezei si perseverentei. Persoanele nascute in anul Calului sunt inteligente, vorbitori fascinanti care reusesc foarte usor sa se faca intelesi. Ei cred ca scopul lor in viata este acela “de a cauta libertatea individuala si fericirea”.

Oamenii nascuti in anul Calului au anumite caracteristici: sunt de sine-statatori, sofisticati, veseli, aroganti, ageri la minte si le place sa socializeze. Incitanti si extravertiti, vii si animati, oamenilor aflati sub semnul calului le place sa-si distreze prietenii cu umorul lor. Sunt o explozie de energie, sunt sarea si piperul de la o petrecere. De asemenea, sunt intelegatori, au o limba de aur si sunt in pas cu moda.

Cele mai multe dintre persoanele nascute in Anul Calului, parasesc casa parinteasca atunci cand sunt tineri, cei care raman acasa, isi incep cariera devreme. Ele nu se intorc la vechile obiceiuri si le place sa se laude, in general. Punctul lor forte este increderea in sine, blandetea si capacitati extraordinare in tranzactiile financiare. În calendarul de mai jos puteti vedea ca sub semnul calului se afla persoanele nascute in 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 si urmeaza 2026.

Zodiacul chinezesc romana

Ce cadouri feng shui li se potrivesc?

Pentru a te afla intr-un mediu feng shui, e indicat sa-ti impodobesti casa cu obiecte ce reprezinta aceasta simbolistica. Deasemenea, poti sa porti un talisman de protectie cu zodia calului, poti sa-ti achizitionezi tablouri sau obiecte cu cai, brelocuri etc. Foloseste aceste “remedii feng shui” pentru a atrage protectia si prosperitatea semnului zodiacal chinzezesc. Pentru cei din zodia Calului am pregatit cateva idei de cadouri feng shui potrivite pentru ei.

Acestor persoane le place sa fie implicate in activitati intelectuale si sportive, iar cei din jur pot vedea asta din actiunile intreprinse. Ei reactioneaza repede si decid prompt. Sunt persoane generoase, sunt foarte flexibile si pot foarte usor sa ii controleze pe ceilalti. Sunt excelenti antreprenori, si din acest motiv le recomandam cadouri feng shui pentru birou. Pozitionati in coltul sudului un cal rosu, pentru a atrage faima, reputatie pozitiva sau succesul in relatiile de afaceri.

Cei nascuti sub semnul Calului sunt capabili sa se ocupe de mai multe sarcini in acelasi timp si invata foarte repede ceea ce este nou. Cu toate acestea, din cauza nerabdarii, ei nu termina intotdeauna ceea ce au inceput, de teama sa nu piarda urmatorul eveniment. Sunt persoane impetuoase si incapatanate in temperament, nu prea isi recunosc slabiciunile si le este dificil sa se adapteze unui program elaborat de altii. Pentru acestia cadouri feng shui recomandate ar fi statuetele cu cai aurii. Plasati in zona de lucru sau in spatiul public al casei (living), le atrage succesul de care au nevoie in proiectele personale sau de afaceri.

In general cei din zodia Calului sunt persoane cu multe idei, care rezolva destul de usor problemele ce apar si care nu sunt egoiste atunci cand vine vorba de problemele financiare. Actioneaza conform intuitiei si sunt adesea implicate in mai multe activitati in acelasi timp. Apreciaza sinceritatea si franchetea, din acest motiv, alegeti cele mai potrivite cadouri feng shui afland si elementul zodiei: Calul de metal, de apa, de lemn, de foc sau de pamant. Puteti asocia elementul cu materialul din care este facut sau cu zona unde este asezat.

Cei din zodia Calului sunt persoane de incredere, prietenoase, carora le place sa fie inconjurate de familie si prieteni. Ei au de obicei un cerc larg de cunostinte si isi fac prieteni noi aproape in fiecare zi, insa nu se bazeaza prea mult pe acestia. Desi sunt buni confidenti, sunt persoane independente si se bucura de timpul lor singuri sau in cuplu. Exista cadouri feng shui pentru cei in zodia Calului, potrivite pentru a atrage dragostea sau iubirea. Potrivit hartii Bagua si astrologiei chineze, cei vizati trebuie sa pozitioneze in coltul Estului, un iepure din lemn. Iepurele poate avea culorile verde, maro, albastru sau negru.

Persoanele nascute in anul Calului se mentin de obicei sanatoase, probabil din cauza pozitivismului si atletismului lor. Fac destul de mult sport si le place sa-si petreaca timpul in aer liber. In momente de disperare si stres e indicat sa se apropie de spiritualitate. In spatiul lor le recomandam un cal alb sau alb cu auriu, pozitionat in coltul dinstre nord, al intelepciunii si al spiritualitatii. Energia atrasa va furniza persoanei vizate o forta de schimbare si bunastare in acest sens.

Mai cunoastem despre cei din zodia Cal ca se indragostesc usor, dar se si despart destul de usor. Ei nu termina totdeauna ceea ce au inceput, mai ales daca ceva mai interesant apare in prim plan, deci este posibil sa ramana cu foarte multe proiecte neterminate.

Obiectele Feng Shui, remedii de protectie, noroc si sanatate

Daca vrei sa cumperi un cadou pentru cineva drag, cea mai buna solutie sunt cadourile feng shui. Pentru semnul zodiacal Cal puteti opta pentru pandantive norocoase cu cai, canafi feng shui cu cai, vasul bogatiei din ceramica cu Calul Norocului, Calul inaripat (un remediu Feng Shui pentru cariera) si multe altele care cu siguranta bucura inima oricui daca sunt insotite de o prezentare a semnului zodiacal chinezesc. Aceste cadouri feng shui îi protejeaza, oferindu-le un mediu armonios, atragand energiile de care au mai multa nevoie. Exemple de obiecte feng shui ideale pentru cadouri:

Resurse bibliografice:

  1. Zodiacul chinezesc – Wikipedia
  2. O abordare stiintifica a calendarului chinezesc de Virgil Ionescu (PDF)

Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *