Aura sau cum ne pregătim pentru a vedea energia?

Îmi pare deosebit de interesant faptul că unii vor să ştie cum să citească aura sau chiar să afle cum să o vadă! Fiind vorba despre o capacitate a ochilor noştri, deosebirea culorilor energiei este mult mai mult decât un fapt ce se poate împlini! Efectul în sine este o materializare instantanee pe bază de intenţie, adică îţi doreşti să vezi şi vezi. Ceva ce există deja nu va arăta cum vrei tu, deci dacă te aștepți să vezi ceva anume, nu vei vedea nimic! Aura nu se crează de cel ce o vede!

Între să vezi aura sau să o poți interpreta şi faptul că ochiul vede sau nu vede aceste culori, stau o sumedenie de alte acţiuni prin care trebuie să treci.

Cel care ajunge să vadă aura, înseamnă că este la un nivel, şi mai departe însemnă că are o manifestare energetică (o percepe cu toată ființa). Nu cred că dacă tocmai ai intrat în contact cu acest subiect, poţi vedea energia şi te poţi juca cu acest fenomen.cum sa vezi auraSunt stadii prin care ajungi la o asemenea aptitudine, şi nu că citeşti un tutorial şi gata poţi face şi tu! E vorba despre stilul de viață, modul de a percepe realitatea. Sincer, mulți habar nu au cu ce se mănâncă adevărul despre viață.

Aş enumera câteva stadii prin care cei care văd sau simt aura, au trecut sau au experimentat, ele fiind valabile şi pentru cei care vor să dobândească noi calităţi ca şi oameni ce sunt.

Aura sau câmpul auric există oricum

  • lucrul cu inconştientul şi cu starea de meditaţie
  • echilibrul între dreapta şi stânga (foarte mulţi oameni încă sunt fixaţi puternic pe una din emisfere nefiind capabili să treacă şi pe cealaltă când doresc ei)
  • exersarea constantă a abilităţii de a accepta faptul că suntem energie întrupată (este o chestiune dificilă pentru că unii deşi nu mă contrazic în punctul ăsta, uneori uită de asta)
  • legătura cu natura şi curăţarea organismului de toxine (nu cred că sesizează toţi faptul că ceea ce mănâncă este mai mult decât hrană dacă ar fi să privim că ceea ce băgăm în gură sunt informaţii prin substanţe; consumând o anumită substanţă în exces îţi va face un balans în organism în funcţie de ce anume face substanţa aceea în corp, dacă nu ai nevoie nu trebuie să mănânci)
  • fixaţiile cu eu sunt aşa şi aşa, sunt impedimende în dezvoltarea multor abilităţi nu doar vederea aurică (nu poţi aduce noul în tine dacă crezi că vechiul este mult mai bun, este ca şi cum îţi este frică), la fel nu te ajută să te atașezi de ce știi sau cunoști căci totul este supus evoluției.

Ar mai fi şi altele, dar cine oare îşi dă interesul pentru ele special pentru a vedea aura? Eu cred că în punctul cu vederea aurică ajungi din întâmplare pentru că până acolo sunt alte chestii pe care trebuie să le vezi şi să le înţelegi. Parcurg o evoluţie pe acest plan şi încă nu am ajuns la stadiul în care vederea aurică să-mi fie normală în manifestare. Şi deşi lucrez cu mine şi încerc să rezolv multe din aspectele de mai sus, încă mai am multe de făcut. Totuși, deși nu văd aura oamenilor, văd aura copacilor și a plantelor…

Articol etichetat cu:,

Ganduri si impresii pentru "Aura sau cum ne pregătim pentru a vedea energia?":

  1. cosmin cosmin

Care este gandul tau?