Audiobook – Învăţăturile iubirii – Adrian Nuţă

0 12

Dacă eşti într-o relaţie stabilă sau nu neapărat, sunt convinsă că seria de audiobook-uri – Învăţăturile iubirii – de Adrian Nuţă te va  ajuta să te regăseşti şi să poţi vedea întreg ansamblul, şi nu doar părţi din el. Psihologul Adrian Nuţă, prin învăţăturile sale, îţi oeferă variante multiple în aşa fel încât să vezi cu alţi ochii ceea ce se întâmplă în jurul tău şi chiar, indirect, ceea ce ne spune el, poate fi extrem de util la îmbunătăţirea stării actuale a relaţiei, sau, în cazul în care relaţia nu funcţionează, poate chiar te va ajuta să înţelegi că nu se merită să trăieşti în suferinţă.

Cel mai important este faptul că aceste audiobook-uri te vor ajuta sa constientizezi care este nivelul actual al relaţiei tale şi mai mult de atât, îţi oferă variante de răspunsuri la esenţiala întrebare “care sunt cauzele unor posibile nepotriviri?”, cauze pe care tu poţi încerca mai apoi să le rezolvi pentru ca relaţia ta să evolueze.

Seria de 6 volume ne prezintă într-o manieră foarte plăcută, poate puţin dureroasă pentru unii dintre noi, realităţi diferite – modele de relaţionare diverse.

În primul audiobook  aflăm despre Experienta indragostirii , Miturile iubirii si Erori fatale la inceputul unei relatii, în timp ce în volumul 2 ascultatorii pot invata despre Relatiile condamnate la moarte si Regimurile de detentie a iubirii.

Volumul 3 face referire la Ispita si primejdiile dependentei, Tipurile de dependenta emotională, autonomie si intimitate in relatia de cuplu. În volumul 4, Mihai Dobrovolschi ne citeste despre: Posesivitate, Gelozie si Infidelitate.

Urmează volumul 5 cu informatii importante despre: Psihologia comunicarii la barbat si răspunsuri la întreabarea “Unde gresesc femeile?” Ultimul, volumul 6, ne vorbeste despre: Iubirea asumată (practica si iscusintele iubirii, angajamentul de a iubi, iubire si responsabilitate).

Cu fiecare volum în parte nu faci decât să te descoperi pe tine însuţi mai uşor, prin ochii unui specialist şi eventual să găseşti calea către adevăr şi iubire. E important să înveţi din propria experienţă, însă şi mai important este să laşi să vină la tine şi experienţele altora pentru că astfel tindem să fim o comunitate, iar asta s-ar traduce prin iubirea faţă de noi înşine şi faţă de ceilalţi, prin sinceritate şi acceptare.

Să învăţăm despre iubire poate e prea mult spus, dar putem încerca să o redescoperim, căci ea se află în noi dintotdeauna.  Dacă nu reuşiţi singuri, atunci poate vă ajută Psihologul Adrian Nuţă cu Învăţăturile iubirii!

Seria de adiobook-uri – Învăţăturile iubirii – ce promovează relaţia de cuplu, realizată după o colecţie de texte publicate în cartea “Psihologia cuplului”, al cărui autor este Adrian Nuţă, este distribuită exclusiv de ID Learning SRL, Str. Stanescu Gheorghe nr A, 021736, Bucureşti, tel (+4021) 233 80 22, www.idlearning.ro, email: office@idlearning.ro.

“Nevoile sunt în esenţă energii!” (Adrian Nuţă)


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *