ASTROLOGIA KARMICA cu ROGER ELLIOT

UN ASTROLOG VA AJUTA SA DESCOPERITI VIETILE VOASTRE TRECUTE

Astrologia karmica Roger Elliot

Aceasta nu este singura dumneavoastra viata pe pamant. Ati mai fost aici de multe ori inainte, si va veti intoarce, viata dupa viata, pana veti fi o fiinta umana perfecta.

“CINE ATI FOST?” este destinata sa va ajute sa descoperiti vietile voastre trecute. Aceasta nu presupune hipnoza sau clarvedere ori magie. Este bazata pe Astrologie, stiinta cerurilor. Pentru ca va puteti intoarce pe pamant doar la timpul potrivit, cand Soarele, Luna si Planetele formeaza tiparul corect.

Acest tipar este asemenea unei combinatii de cifru. Doar atunci cand Sistemul Solar este asezat corect pentru identitatea dumneavoastra, se va descide usa cerului si va va permite sa va nasteti.

Horoscopul vostru este cheia acestei usi a destinului. Ne spune adevarata voastra idetitate si calatoria pe care ati intreprins-o pentru a atinge stadiul actual de dezvoltare. Nu poate sa ne spuna cu certitudine daca ati fost de exemplu Maria Antoaneta in ultima viata. Dar este insa plin de urmele fascinante ale persoanei care ati fost – cariera pe care ati urmat-o, viata emotionala pe care ai trait-o, faptele bune si sansele pierdute care au venit apoi .

Articol etichetat cu:

Care este gandul tau?