Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise SOPARLA – lumea viselor

Soparla sta pe piatra la caldura toata ziua, si pare ca doarme, dar de fapt ea nu doarme. Ea viseaza. Astfel ea sta in acelasi timp si la soare si la umbra, pentru ca visele apartin de lumea umbrelor. Visele sunt revizuite in lumea umbrelor, inainte de a se decide manifestarea lor in realitatea fizica, acesta este adevarul pe care soparla ni-l pune in fata.

totem soparlaEste poate timpul sa ne deschidem un caiet cu vise, in care sa scriem tot ce ne amintim, sa invatam simbolurile si semnificatiile care apar din adancurile constiintei noastre. Un cosmar este un semn de conflict intern, poate suprimarea fortata a laturii noastre imaginative, poate o teama pe care nu am recunoscut-o in activitatea din timpul zilei.

Uneori visele ne pot aduce noi idei si culmi de explorat, ne pot avertiza despre eventuale pericole, ne pot informa despre anumite evenimente viitoare. Diverse nivele de constiinta pot fi accesate prin poarta viselor. Suntem noi oare cei care visam aceasta realitate, suntem noi oare parte din visele cuiva?

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?