Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise SOARECELE – scrutinizare

Soarecele atinge tot ce ii iese in cale cu mustatile, si astfel afla despre proprietatile lucrurilor care il inconjoara. In mod paradoxal, acest mod de a examina detaliile de aproape este si o mare putere, si o mare slabiciune. Soarecele, un animal micut, are multi inamici care il vaneaza, cum ar fi pisica, sarpele, si unele pasari. De aceea el are o capacitate deosebit de dezvoltata de a simti apropierea unui pericol, talent organizator si fler pentru cele mai marunte detalii.

soareceAcest medicament este deosebit de folositor in lumea moderna, in zilele noastre, unde cele mai mici lucruri (microchips, etc) capata importanta speciala si pot pune in miscare alte lucruri mult mai mari. Oamenii cu totemul soarecelui trezesc mania multor alte totemuri. Acest lucru se intampla pentru ca se leaga mereu de detalii si insista sa nu se treaca nimic cu vederea. Ei pot sa vada un fir dus la o haina, o mica pata pe care altcineva nu o baga in seama, sau scapari pe care alte persoane le sesizeaza numai prea tarziu.

Personalitatea lor metodica ii face sa devina persoane erudite. Persoane care clasifica in continuu tot ce vad in mintea lor, punand totul pe grade si categorii. Asta pentru a explora sau digera informatia in liniste, mai tarziu.

Batranii tribului spun ca fara totemul soarecelui nu ar fi existat sistematizarea cunoasterii. Soarecele este cel care a terminat epoca renasterii si a inceput “epoca specializarii”. Perceptia lui este ca “intotdeauna se poate gasi ceva nou de invatat”. Pentru cei care au totemul soarecelui, viata este un motiv de teama. Dar si o sansa de a invata despre organizare, compartimentare si specializare. Despre examinarea atenta a detaliilor si dezvoltarea instinctului care conduce la calea cea mai sigura, chiar prin cel mai dificil labirint.

Acest articol este scris de Adriana Yamane.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?