Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise VULPEA – camuflaj

Vulpea are o vointa puternica, si se descurca bine in padure, unde vegetatia ii ofera protectie si medicament, si unde ea este capabila sa dispara ca si cum ar fi intrat in pamant. Acest dar, de a deveni una cu peisajul si de a nu atrage atentia, este unul din abilitatile cele mai importante, mai ales atunci cand dorim sa observam ce face cineva. Un alt dar este capacitatea sa de a-si schimba culoarea la schimbarea anotimpului, si blana sa alba, groasa, este cel mai buna forma de protectie in timpul iernii.

vulpeAdaptabilitatea, istetimea, spiritul de observatie, capacitatea de integrare si rapiditatea de decizie si actiune, sunt caracteristici ale oamenilor care au acest totem. In caz de pericol, vulpea este prima care pleaca in recunoastere, fiind un bun cercetas. Nanih Wayia, sau Marele Spirit in limba indienilor Choctaw, a acordat Vulpii onoarea de a reprezenta protectia familiala, membrii familiei care plecau in calatorie purtand asupra lor un talisman reprezentativ al talentelor Vulpii. Daca ne apare in viata totemul Vulpii, daca acest Spirit considera de cuviinta sa ne impartaseasca din medicamentul sau, este poate cazul sa incepem sa ne gandim ca avem nevoie sa invatam anumite lucruri pe care inca nu le constientizasem. Se spune ca vulpea este vicleana, dar in realitate ea este pur si simplu inteligenta, isteata.

Ea ne invata cum sa privim in jur cu atentie, fara sa fim observati sau sa atragem atentia asupra noastra, sa ne miscam repede, si sa pastram tacerea.

Arta camuflajului si darul invizibilitatii pot fi foarte importante in deplasarile noastre. Un exercitiu bun este cel prin care vizualizam cum corpul nostru face parte din peisaj, si are aceleasi culori. Daca ne privim cu ochii mintii si ne imaginam ca ne miscam cu gratie si repeziciune, vom putea invata cum sa plecam neobservati din locuri in care nu dorim sa fim, cum sa ne pierdem in multime, si cum sa fim trecuti cu vederea atunci cand nu dorim sa iesim in evidenta.

Acest studiu ne va invata in acelasi timp si cum sa ne dezvoltam increderea in noi insine, instinctul si abilitatea de a anticipa sau prevedea ce urmeaza sa se intample in continuare. Acest lucru ne poate da un avantaj excelent in orice fel de planificare. Tactica oamenilor vulpe este atat de inteligenta, incat de multe ori, când ai impresia ca ai castigat ceva, nu este la lucru decat inteligenta Vulpii care te-a atras si te-a inspirat sa joci exact asa cum dorea ea. De multe ori pentru protectia cuiva din grija sa.

Vulpea atrage atentia impotriva invidiei, a geloziei cu care sunt de multe ori priviti oamenii inteligenti si cu frumusete sau talente speciale.

Ea este semnul Pustnicului, care infasurat in haina invizibilitatii Hermitice poate sa se bucure in liniste de frumusetea si bucuria vietii sale simple. Fara sa atraga atentia celor cu ganduri agresive. Vulpea ne mai spune sa nu ne lasam cuprinsi de lene si plictiseala, de apatie. Este necesar efortul nostru activ si permanent de a cauta si descoperi lucrurile si activitatile care sa ne faca sa simtim cu adevarat frumusetea, bucuria Vietii.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?