Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

PASĂREA COLIBRI – simbol de fericire

Pasarea colibri ofera medicamentul care rezolva contradictia dualitatii. Cantecul ei desteapta medicamentul din flori, prin vibratia sa de fericire pura. Ea iubeste florile, le ajuta la polenizare, si florile o iubesc pe ea si ii ofera cu generozitate din nectarul lor minunat.

pasarea colibriPasarea colibri poate sa zboare in toate directiile, in sus, in jos, in spate, in fata. Ea poate deasemenea sa zboare fara sa se deplaseze din punctul in care se afla, parand sa fie suspendata in nemiscare. Marele Spirit a creat calitati magice in aceasta micuta pasare. Penele sale erau adunate cu grija si pretuite ca avand vibratia iubirii, si folosite pentru deschiderea centrului nostru din inima.

Fara iubire, fara deschiderea acestui centru, noi nu putem sa gustam nectarul, fericirea, perfectiunea.

Pentru Fratele/Sora Colibri, viata este o experienta minunata, un zbor printre flori, o impartsire din esentele lor magice, o radiere a culorilor.

Cei care au in totemul lor medicamentul pasarii colibri, sunt oameni care iubesc viata, si a caror simpla prezenta aduce bucurie si celor din jur. Atunci cand sunt impreuna cu alti oameni, cei din jurul lor au o stare de “bine”, si sansa sa-si demonstreze cu incredere cele mai bune calitati, pe care prezenta ei le stimuleaza. Oamenii colibri cunosc instinctiv unde se afla “frumusetea”, si se indreapta fara gres in directia in care ei ii percep prezenta, actionand astfel ca ghid pentru toti cei care sunt atenti la mesajul lor.

Pasarea colibri cunoaste Arcul Frumusetii, care este incrustat cu desene si flori minunate de aur si argint, perle si pietre pretioase.

Ea nu ramane in locuri in care apare uratenia sau rautatea, asprimea sau mania, si pleaca din locurile in care se manifesta discordia si lipsa de armonie. Ea aude Muzica Celesta, si vibreaza in armonie cu ea. Poti sa vezi oameni cu acest totem in muzee de arta, sali de concerte, ei iubesc si imbratiseaza tot ce tine de poezie, de muzica, de estetica cea mai inalta. In fata acestui medicament nu poti sa-ti permiti sa te porti cu duritate, sa-i vorbesti urat sau sa o lovesti, pentru ca este deosebit de sensibila, si are prea putina intelegere fata de problemele lumesti.

Frumusetea este Tinta, iar misiunea pasarii Colibri este sa raspandeasca bucuria cea mai pura.

In cazul in care nu sunt apreciate, lucrurile care contin acest totem ne scapa printre degete si se sparg, frumusetea lor delicata este usor de improscat cu noroi, forma lor fragila este usor de distrus, si spiritul pasarii colibri pleaca din ele si din aceasta lume.

Pasarea colibri, ea insasi, moare repede daca este prinsa in plasa, sau intemnitata in colivie, sau daca este agresata. Ea ne roaga sa ne uitam in interiorul nostru, la inima noastra: este cumva inchisa, nu vedem noi oare stralucirea fermecata a comorilor din interior?

Am vorbit noi cumva urat cu cineva, ne-am purtat oare cu duritate, distrugand iubirea, stralucitoare ca un giuvaer, libera si delicata ca o pasare colibri? Este bine atunci sa mergem pe urmele ei, sa o cautam cu atentie, sa cultivam in sufletul nostru Florile care pot sa-i ofere mediul in care ea poate sa se manifeste. Atunci cand reusim sa rezonam cu Frumusetea si Armonia Iubirii, atunci vom vedea cu siguranta, din nou, Lumina stralucitoare din centrul fiintei noastre, Bucuria si Binecuvantarea Vietii.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?