Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

LINXUL – secrete

Se spune ca atunci cand vrei sa afli un secret, locul unde poti sa cauti raspunsul este in medicamentul Linxului. Cu toate acestea, aici apare o mare problema: e cel mai dificil lucru sa faci Linxul sa-ti spuna ceva pe de-a dreptul. Atunci cand te confrunti cu totemul Linxului, insemneaza ca anumite lucruri iti sunt ascunse sau necunoscute.

linxLinxul este pastratorul secretelor oculte, al cunostintelor magice, de mult uitate, el stie cum sa se miste prin spatiu si timp, cum sa intre in Marea Liniste, pentru a descoperi misterele ascunse. Linxul nu este gardianul secretelor, ci cunoscatorul secretelor. Dar…cine il roaga sa ii fie profesor, are surpriza sa vada ca Linxul fuge pe afara dupa pasarele, sau ca se joaca prin nisip, in loc sa se comporte ca un profesor serios. Linxul confera clarviziune, si cei care au in totemul lor acest semn, pot sa acceseze imagini mentale despre diverse persoane, despre secretele lor, despre ceea ce ele ascund chiar de propria persoana, sau de alte persoane. Persoana linx poate sa vada teama ascunsa, auto-deceptia, minciuna, ascunzisurile, secretele, comorile. Ea stie, si totusi nu spune.

Daca doresti informatia pe care o poseda linxul, este un lucru intelept sa respecti obiceiul si traditia oamenilor linx.

De exemplu, atunci cand mergi la o ghicitoare, la o persoana Choktaw, ti se cere sa-i platesti, sa-ti arati recunostinta si consideratia, oferind bani, tutun, paturi sau alte lucruri necesare traiului. Aceasta operatiune se numeste Legea Linxului, si este practicata deschis de catre popoarele native Amerindiene, Tigani, Egipteni, Sufi, dar de fapt persoane linx exista mai mult sau mai putin la suprafata in orice cultura, si ele merita stima si respectul nostru. Daca ti-a iesit in cale un linx, acesta este un semn ca se ascunde ceva intelegerii tale.

Daca esti tu insuti un linx, asculta-ti cu atentie vocea interioara, vocea eu-lui tau superior care iti sopteste adevaruri in ureche, si, desigur, fii foarte atent la imaginile vizuale care iti vin ca revelatii importante.

Linxul te asteapta la usa, si el este acolo ca sa te conduca spre intelegerea unor lucruri pe care le-ai uitat despre tine insuti, sa-ti arate comorile ascunse, redesoperirea unor frati si surori de care nu mai stiai de mult. Se crede ca Sfinxul Egiptean este imaginea Linxului, care cu zambetul sau atotcunoscator priveste in zare, peste nisipurile din clepsidra eternitatii. Linxul ne mai invata ca de multe ori este bine sa nu vorbim anumite lucruri, sa nu “lasam pisica sa ne scape din traista”. Exista secrete care este mai bine sa nu fie spuse, exista promisiuni care este mai bine sa nu fie incalcate, si aducandu-ne aminte de zambetul de linx al enigmaticei Mona Lisa, putem si noi sa zambim, stiind numai noi insine de ce zambim.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?