Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

SCONCSUL – reputaţie

Sconcsul cel urat mirositor…ca medicament? Cui ii vine sa rada, ii recomand sa se gandeasca mai bine. Acest mic animal, foarte dragut dealtfel, are o putere mare. El ne invata despre Respect: daca-l agresezi, el nu te ataca cu ghiarele si dintii, dar te face sa-ti pierzi cunostinta din cauza mirosului pe care il trimite in directia ta.

sconcsNumai atunci cand ai respect fata de tine insuti, numai atunci poti sa-i respecti si pe cei din jur.

Atunci cand intelegi ca esti asa cum esti si ca esti perfect exact asa cum esti pentru scopul pentru care te-ai nascut, si ca la fel este fiecare, perfect in felul lui, numai atunci poti sa intelegi invatatura sconcsului. La fel ca si el, campul energetic care iti inconjoara corpul fizic are o anumita vibratie, care va reactiona si va respinge pe cei care au intentii agresive, sau va atrage pe cei care sunt de seama ta. Sconcsul iti spune deci sa fii tu insuti, si sa te intovarasesti cu cei care sunt la fel ca tine, pe drumul vietii.

Frumusetea sa atrage. Sconcsul este foarte carismatic, dar el poate sa si respinga pe cei care cauta sa le fure energia. Sconcsul este un magician al mirosurilor.

Mirosul cu care se atrag indragostitii sconcsi intre ei aduce cu mirosul de mosc. De aceea sconcsul ne invata despre pastrarea reputatiei, despre folosirea cu discriminare a ceea ce numim “farmec secual”, parfum, limbajul- invitatie al corpului, pentru a nu atrage cumva in viata noastra parteneri nedoriti. Cei care au in totemul lor acest medicament, este bine sa se uite ce fel de prieteni atrag in cercul care ii inconjoara, si ce fel de persoane atrag ca parteneri sau partenere de dragoste, acestia fiind o oglindire a respectului pe care il avem fata de noi insine. Acest medicament poate atrage onoare sau dizgratie, deci invita in primul rand la discernamant.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?