Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

BALENA in vis – păstrătoarea înregistrărilor

Balena este ca o mare librarie plutitoare. Ea poarta in sine insasi istoria planetei si se spune ca este plasata aici de catre Stramosii nostri din Sirius chiar in acest scop. Biologii afirma ca balena este un mamifer, si ca este posibil ca acum milioane de ani ea sa fi fost un mamifer terestru sau amfibiu.

balena simbolisticaDupa legenda triburilor indiene, ea a devenit locuitoare a oceanului atunci cand Pamantul Lemuriei – vechiul continent Mu – s-a scufundat sub valuri. Persoanele care au medicamentul balenei au capacitatea de a intelege vibratiile sunetelor, si astfel pot sa acceseze vechile inregistrari pentru a afla diverse date. Claraudienta este talentul lor de baza, pentru ca pot sa receptioneze atat frecvente scazute, cat si frecvente ridicate.

Ei sunt deasemenea buni telepati, si dezvoltarea lor intuitiva, psihica, este cu totul deosebita.

De multe ori, ei insisi nu-si dau seama de ce stiu ceea ce stiu, cum de au ajuns sa acceseze Mentalul Universal al Marelui Spirit, si numai mai tarziu incep sa inteleaga si sa analizeze si modul in care primesc impresiile care par sa le vina in mod natural. Totemul Balenei ne invata sa folosim sunetele si frecventele care echilibreaza corpul nostru emotional, si care aduc vindecare si alinare corpului nostru fizic si mental.

Muzica, si in special sunetul ritmic al tobei folosite de shamani erau expresia pacii si vindecarii, asa cum bataile inimilor noastre se aliniaza si se sincronizeaza cu bataia Inimii Universale. Inainte de aparitia limbajului vorbit, multe triburi comunicau prin semne si sunete, in limbajul primordial, si limbajul animalelor era inteles si cunoscut. Balena ne invita sa accesam acea parte din noi care cunoaste acest limbaj universal, sa ne contopim in meditatie cu Marele Ocean, si sa aflam chiar din interior raspunsurile pe care le cautam.

Fiecare din noi avem melodia noastra, noi insine suntem o melodie, si Balena ne invata sa ne exprimam in mod deschis melodia a ceea ce suntem cu adevarat. Folosindu-ne vocea pentru deschiderea portii care tine in zagaz memoriile stravechi, putem sa exploram istoria noastra individuala, ca si adevarata istorie a planetei, care este pastrata de catre Totemul Balenei.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?