Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise VEVERITA – a aduna

Veverita ne invata sa ne pregatim pentru iarna atunci cand copacii sunt goi si fructele lor au cazut la pamant. Totemul veveritei poate sa ne apara in multe forme, pentru ca acest mic animal este foarte vioi si complex. Este foarte dificil de multe ori sa stai alaturi de o persoana cu totemul veveritei, pentru ca iti pune in mod serios nervii la incercare cu neastamparul sau innascut.

interpretare vise veveritaVeverita este o fiinta strangatoare, ea aduna si depoziteaza, si are intotdeauna o rezerva de “ceva bun”…cum ar fi un sfat, un chibrit, mancare, dulciuri, bani – pe scurt: Energie. Veverita aduna si depoziteaza, are intordeauna ce ii trebuie si multi se autoservesc din munca ei. Iarasi, multe din semintele ingropate de ea in locuri strategice prind radacini si incep sa creasca la inceputul primaverii, ceea ce ii da functia de cercetas si muncitor forestier.

Ea ne spune sa fim pregatiti pentru “orice eventualitate”, sa onoram viitorul pregatindu-ne pentru schimbare. Un alt mesaj pe care ni-l da veverita este sa ne usuram sarcina daca am adunat prea mult din ceea ce ne ingreuneaza viata, cum ar fi lucruri pe care le tinem in casa si nu le folosim, ganduri apasatoare, griji, stress. Locul cel mai sigur in care se poate depozita ceva, este – in ultima instanta, o inima curata si un mental netulburat. Ce putem sa pastram in aceste locuri sunt, bineinteles, si cele mai minunate comori, ca niste seminte fermecate care nu se secatuiesc, ci sporesc, cu cat impartasim din ele celor din jur: iubire, compasiune, intelepciune.

Atunci cand avem credinta ca tot ceea ce se intampla este spre bine, atunci cu siguranta nimic nu poate sa ne ingrijoreze sau sa ne sperie. Cei care simt ca ii incearca frica de saracie, este bine sa lucreze cu acest totem.

O mica autoanaliza este intotdeauna in regula, si putem fiecare sa ne intrebam in asemenea momente:

 1. Nu cumva mi-am blocat eu oare abilitatea de a deschide suficient loc liber in viata mea, in care sa poata patrunde abundenta?
 2. Nu cumva am renegat eu intr-un fel sau altul legatura mea cu generozitatea Pamantului, cu Natura care da nastere abundentei ce sustine toti copiii acestei planete?
 3. Nu cumva merg prea repede si in mod nechibzuit prin viata, si am inceput sa gandesc superficial si nefocalizat?
 4. Nu cumva imi cheltuiesc/pierd Energia pe care o am la dispozitie cu tot felul de griji desarte sau activitati nepotrivite, care in loc sa o adune si sa o investeasca judicios, mai mult o risipesc?

Sa ne amintim de puterea perseverentei, si de o anumita veverita care a adunat pana si Energia Vulturului, si astfel… a invatat sa zboare !

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

 1. Jorjette C Cristi
 2. Jorjette C Rora
 3. Jorjette C ana
 4. Jorjette C surdu cristina
 5. Jorjette C Eva
 6. Jorjette C ALICE
 7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?