Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise FURNICA – simbol de răbdare

Medicamentul pe care ni-l da totemul furnicii este harnicia, rabdarea si perseverenta. Furnica este bun arhitect, la fel ca si castorul, are stamina ca si elanul, viziune clara ca soarecele, si se pune repede in actiune la fel ca si racoonul. Toate furnicile unui cuib fac parte dintr-un mental colectiv, al carui centru este regina-mama.

interpretare vise furnicaEle lucreaza atat ca individ, dar si ca grup, de aceea devotamentul si spiritul de grup, si mai ales rabdarea cu care aduna hrana, hranesc si protejeaza tribul, cu care construiesc si fac planuri in interesul colectivului sunt lucruri pentru care sunt apreciati cei care au in totem furnica. Ei sunt oameni care nu cunosc lipsurile si singuratatea. Daca trebuie sa stea la rand pentru a cumpara ceva o fac, cu rabdare, iar daca s-a terminat ceea ce voiau sa cumpere, nu se lasa cuprinsi de disperare, pentru ca optimismul lor le spune ca se gaseste cu siguranta altceva, in alta parte.

Deviza lor este: “ce-i al meu e pus deoparte”.

Ei se orienteaza intotdeauna perfect pentru a gasi ceea ce au nevoie, datorita credintei lor ca Universul este dator sa le asigure cele ce au nevoie atata timp cat ei se pot deplasa in cautarea lor. Furnica ne invata sa ne dezvoltam si sa ne folosim capacitatea strategica, si ne asigura ca atunci cand fiecare intelege sa lucreze pentru binele colectivului, din binele pe care l-am facut ne vom impartasi chiar noi insine, mai devreme sau mai tarziu. Lipsa de rabdare poate duce la autosabotarea planurilor, iar intrarea in panica poate sa lipseasca omul de posibilitatea folosirii ratiunii. De aceea furnica ne spune sa onoram vointa Marelui Spirit, sa avem credinta in Marele Spirit si incredere in fortele proprii, si sa ne aliniem cu Abundenta Universala care vine catre cei care muncesc cu harnicie, rabdare si perseverenta.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?