Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise LEBADA – simbol de graţie

Puiul mic de lebada zbura prin lumea viselor, in cautarea viitorului. Inotand din toate puterile deasupra oglinzii lacului, el privea in jos, privea in sus, privea in toate partile ca sa gaseasca intrarea in viitor. La un moment dat, deasupra Muntelui Sacru a aparut un vortex enorm, cea mai mare gaura neagra pe care o vazuse vreodata.

lebadaLibelula era si ea pe marginea lacului, si vazand curiozitatea puiului de lebada, ii explica: “acolo este intrarea in alte planuri, alte dimensiuni”. Nu foarte sigur ca vrea sa intre in vortex, puiul intreba ce trebuie sa faca pentru a i se permite sa intre.

“Trebuie doar sa accepti tot ce iti prezinta viitorul, fara sa incerci sa schimbi planul pe care Marele Spirit il are pentru tine”, ii raspunse libelula. Uitandu-se la trupul sau de ratusca urata, puiul de lebada spuse: “Am incredere in Marele Spirit, si sunt gata sa accept planul pe care il are pentru mine! Am sa ma las dus de spirala, si am sa accept ceea ce este necesar pentru transformarea mea!”

Libelula a fost multumita de raspunsul puiului de lebada, si a inceput sa dizolve iluzia lacului cu puterea sa magica. Brusc, puiul de lebada s-a simtit purtat de spirala vortexului care aparuse chiar sub picioarele sale, in mijlocul apelor. Cateva zile mai tarziu, pe oglinda lacului din lumea viselor a aparut iarasi puiul de lebada, atata doar ca acum ea era alba, mare, frumoasa, puternica. Libelula a ramas uimita de noul aspect al prietenei sale, si a intrebat-o: “Lebada, ce s-a intamplat cu tine?”

Lebada, plecandu-si gatul lung si gratios, i-a raspuns:

“Am invatat sa accept, sa-mi las corpul in seama puterii marelui Spirit, si am fost purtata in viitor.

Am vazut multe lucruri minunate pe Muntele Sacru, si pentru ca am acceptat cu incredere deplina, am primit starea de Gratie, devenind intruchiparea ei, asa cum ma vezi acum. Libelula a ascultat cu sete si dorinta de cunoastere ceea ce lebada, devenita mai alba ca zapada cea mai pura, i-a povestit despre Muntele Sacru.

Oamenii cu totemul lebedei au abilitatea de a vedea viitorul, prin rezonanta/credinta lor in bunatatea Marelui Spirit, si de a accepta vindecarea si transformarea in viata lor. Atunci cand invatam sa acceptam gratia care ne vine prin constientizarea ritmurilor Universului, atunci putem sa iesim din corpul nostru fizic si sa ne bucuram de o libertate mai mare. Lebada ne invata ca putem sa accesam diverse planuri de constiinta atunci cand ne contopim cu ele. Ca atunci cand avem credinta deplina in protectia Marelui Spirit, ca prin minune incep sa se intample in viata noastra lucruri din ce in ce mai extraordinare.

Ea ne sfatuieste sa ne relaxam, sa acceptam atunci cand este nevoie, sa onoram latura noastra intuitiva. Daca nu recunoastem si nu folosim emisfera dreapta a creierului nu putem evolua. Daca nu avem acces la latura intuitiva acesta este un semn ca folosim prea mult emisfera stanga si logica liniara. In lumea Spiritului, este mai bine sa fim atenti la ceea ce nu se vede cu ochii fizici. Simturile noastre lucreaza in alt fel, pentru ca acest taram functioneaza dupa alte reguli.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?