Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise FLUTURELE – simbol de transformare

Puterea pe care ne-o aduce totemul fluturelui este similara cu puterea aerului, abilitatea de a ne schimba gandul, de a schimba ceea ce trebuie schimbat, deci el ne invata despre arta transformarii. La fel ca si fluturele, fiecare este la un anumit stadiu in procesul de autotransformare.

fluturiSe poate sa fii la stadiul de ou, unde gandurile si ideile sunt in faza germinativa, dar inca nu au prins forma. Se poate sa fii la stadiul de larva, unde ideile sunt inca in faza de inceput, si doar strangem in noi energie, cautam puterea de decizie, pentru a le aduce in manifestare.

Stadiul de crisalida arata stadiul de interiorizare, unde un proiect, un aspect al personalitatii sau o idee, prinde forma incetul cu incetul, din interior.

Stadiul final de transformare este parasirea crisalidei si eliberarea, renasterea intr-o forma prin care putem sa impartasim bucuria, frumusetea si culorile pe care le-am creat, cu intreaga lume.

Intelegand la ce stadiu ne aflam, putem sa ne dam seama si de urmatorul stadiu, si astfel putem sa fim pregatiti sufleteste pentru ceea ce ne asteapta inainte, pe calea creativitatii. Folosind puterile aerului, sau puterea mentala despre care ne invata fluturele, putem sa invatam despre claritate in gandire, organizare in proiectul pe care incercam sa il ducem la indeplinire, si gasirea urmatorului pas in viata personala si cariera.

Daca ne simtim cumva obositi, fluturele ne invata sa privim cu atentie culorile din jur, ca sa acceptam mai mult din culoarea al carei deficit ne-a provocat oboseala sau starea de rau. Daca simtim de exemplu o atractie fata de culoarea verde, este posibil ca organismul ne cere sa mancam mai multe legume verzi, salate si cruditati proaspete. Fluturele ne vorbeste despre curaj si straduinta, despre transformare si visul micutei omizi despre zbor si nectarul dulce al florilor.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?