Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise VIDRA – simbol de feminitate

Medicamentul pe care ni-l pune la dispozitie vidra este un set de lectii referitoare la energia feminina. Bineinteles, acest lucru se aplica si la barbati, si la femei, pentru ca in fiecare se afla o latura feminina care trebuie onorata si ingrijita.

vidraPielea vidrei era folosita pentru pungile cu medicamente si ierburi vindecatoare de catre femeile shaman, foarte puternice din punct de vedere Spiritual, care au energie feminina bine stabilita si echilibrata.

Caracteristica ei este cochetaria. Ea este subtire, gratioasa, jucausa, foarte grijulie cu puisorii ei, cu care se joaca ore in sir pe marginea apei. Vidra iubeste aventura, este curioasa si prietenoasa, si are impresia ca toata lumea este la fel de prietenoasa. Aceste caracteristici sunt latura noastra feminina, cea care face loc pentru toti cei din jur, si se extinde ca sa imbratiseze pe toata lumea.

Energia feminina curata, echilibrata, este foarte generoasa. Ea nu este rautacioasa sau geloasa.

Nu cunoaste invidia, iar sororitatea a fost intotdeauna un lucru de cinste in triburile Amerindiene.

Dupa vechea lege a tribului, daca sotul unei femei murea, sora ei indemna pe unul din barbatii casei sa mearga sa o consoleze, daca era acceptat, ca sa nu se ofileasca sau sa se piarda fara rost frumusetea sau puterea creatoare a surorii sale. Cei care au acest totem sunt indemnati sa isi onoreze partea feminina, sa nu uite sa se joace, si sa devina receptiv la lucrurile bune care ne vin in viata. Ea indeamna sa nu ne lasam cuprinsi de ingrijorare, de frica fara rost, sa nu ne atasam de poveri materiale inutile. Bucuria laturii noastre receptive ne arata ca este bine sa privim in jur la frumusete, la tot ce ne face bine, sa ascultam mesajele care ne vin de la cei din jur, si sa curgem gratios ca apa si ca trupul vidrei pe drumul vietii.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?