Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

ELANUL in vis – transmutarea dezechilibrului, comunicare

Elanul ne arata ca dramuirea inteleapta a efortului ajuta la cresterea staminei si rezistentei, unul din simbolurile puterii. Cei care au elanul ca totem nu vor ajunge poate primii la o anumita tinta, insa ei vor ajunge intotdeauna fara sa treaca prin suferinte care pot fi evitate. Daca ai luat asupra ta poveri care sunt prea mult pentru puterea ta.

totem elanulElanul iti poate arata cum sa abordezi metodic fiecare lucru in parte, fara sa fie nevoie sa cazi la pat sau sa ajungi in spital pentru ca nu ti-ai calculat cum trebuie ceea ce ai inceput sa faci. Elanul are un anumit tip de energie razboinica, in sensul ca prefera compania celor de acelasi sec, exceptie facand doar perioada de procreere.

El ne invata despre fratie/sororitate, si descoperind puterea pe care o putem avea atunci cand iubim pe cei de acelasi sec, camaraderia care apare din impartasirea acelorasi experiente. Din acest punct de vedere, elanul simbolizeaza transmutarea dezechilibrului care se numeste “invidie” si deschide drumul catre comunicarea in unitate. Daca elanul ne apare alaturi astazi, este poate bine sa avem grija de conditia noastra fizica, eventual sa luam un supliment de vitamine/minerale, mancare bogata in energie, si sa ne asiguram in orice caz un timp personal, special, pentru reimprospatare.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?