Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise PAIANJENUL reprezinta schimbarea şi reînnoirea

Paianjenul se spune ca este primul care a tesut motivele scrierii, astfel ca oamenii sa inceapa sa-si inregistreze progresul si sa-l lase in amintirea copiilor lor. Trupul paianjenului este in forma cifrei 8, si are 8 picioare. El este simbolul posibilitatilor infinite de creatie, cu cele 4 directii din care bat vanturile care aduc schimbarea si reinnoirea, si cu cele 4 directii catre care se indreapta ele.

totem paianjenulPaianjenul ne avertizeaza deasemenea ca cei care se lasa prinsi in iluzia polaritatii si nu-si dau seama ca de ei insisi, depinde cum isi urmeaza drumul in viata. Pot sa se trezeasca prinsi in paienjenisul iluziilor si temeritatii, din care este tare greu sa iesi. Paianjenul are energie feminina, care iti spune sa tesi, sa creezi, sa creezi in continuu, sa creezi noi realitati prin care sa te manifesti, si sa cauti intotdeauna noi alternative atunci cand te afli intr-un impas.

*Deasemenea paianjenul este un semn care iti reaminteste sa-ti onorezi partenerul de sec opus, astfel ca prin actiunile tale sa nu aduci o dezonoare si desacralizare partii pe care poate ai desconsiderat-o si/sau neglijat-o.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?