Daca nu esti indragostit de viata, esti un om mort! Alege viata!

alege viata - Natura este cea care te vindeca

Preferam sa traim in “adevarul” celorlalti sau alegem adevarul naturii? Alege viata! Viata in sine este cel mai frumos dar pe care l-am primit. Sa ne intrupam in aceasta viata este posibilitatea si sansa noastra de a evolua. Sa evoluam insa tine de noi si de alegerile pe care le facem. Depinde de faptul ca vrem sa ne trezim sau preferam sa stam in starea de letargie pe care societatea construita de unii dintre noi incearca sa ne-o impuna.

Clipa de clipa, viata se manifesta prin noi si prin tot ceea ce este viu in jurul nostru. Daca iubim viata noastra, daca apreciem clipa de clipa ca suntem vii, atunci automat iubim si tot ceea ce este viu in jurul nostru. Doar atunci putem sa ne manifestam in iubire si sa traim in adevar. Am ajuns la concluzia ca oricat am vrea sa traim in adevar, mediul urban incearca din rasputeri sa ne tina departe de acesta. Si spun asta pentru ca mediul urban are propriul lui adevar, are propria lui vibratie care nu te lasa sa treci mai departe. In mediul urban in permanenta trebuie sa fii atent la ceea ce se intampla si daca vrei sa traiesti in adevar e nevoie de un consum mare de energie. In acest mediu, natura nu-si mai are locul. A fost inocuita de obiecte reci si fara viata.

“Alege un singur maestru – Natura”(Rembrandt)

In natura, tot ce poti sa faci este sa traiesti, sa lasi energia naturii, adevarul, sa curga prin tine. La inceput e nevoie de timp pentru a te echilibra, insa totul se petrece de la sine, daca ai o intentie clara. Nu e un efort, e doar o curgere ce incepe prin o curatare.

Natura este atat de incredibila si de complexa, incat nici nu exista cuvinte lumesti care sa o poata descrie. Cuvintele nu sunt de ajuns, ci poate doar simtamintele. Ea ne sustine in permanenta penttru ca natura este viata. Din acest motiv te indemn, ALEGE VIATA!

Iubeste-te pe tine insuti, alege viata!

Daca ai alege viata, ai iubi viata din tine si pe toate fiintele vii din intregul Univers. Astfel, adevarul ti se releva din aceasta iubire, din aceasta conexiune care se creeaza prin curgerea energiei vietii care ne conecteaza in permanenta. Limitarile mintii, create prin “educare” pot opri acest flux de energie. Aceasta se va consuma in timp, ca o baterie. Prin acest consum, fara deschiderea catre Sursa, care e blocata de propria minte si de vibratia care ne tine in acest somn, ne apropiem mai repede de momentul trecerii in alta dimensiune.

Nu e nimic rau in aceasta trecere, doar ca suntem vii pentru a evolua. Suntem aici pentru a iubi viata, pentru a o trai si nu pentru a cadea in capcanele umanitatii. Avem timp sa ne bucuram si de aceasta trecere dupa ce ajungem sa intelegem de ce am venit in aceasta viata. Fie ca viata a fost alegerea noastra sa facem parte din aceasta existenta, fie ca nu, eu zic ca merita sa ne traim fiecare clipa cu ochii deschisi. Sa fim constienti de ceea ce se manifesta prin noi, de “magnitudinea” gandurilor si actiunilor noastre.

Cu cat mai multi dintre noi alegem sa traim in iubire si in adevar, cu atat mai mult ajutam la transformarea vietii pe Pamant. Cu atat mai mult ne apropiem de ceea ce cu toti ne dorim sa lasam in urma – un Pamant sacru, unde viata este sacra si totul se manifesta in aceasta energie. Un Pamant unde energia curge prin toti si prin toate! Oameni dragi si frumosi, haideti sa ne trezim din somnul acesta pe care “unii” incearca sa-l induca.

Pentru cei care sunt treji si in special pentru cei care vor sa se trezeasca, mesajul meu este “Alege viata, alege adevarul, alege calea naturii!”


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *