Daca ai nevoie de ajutor, ai curaj sa-l ceri? Cere si ti se va da!!

Daca ai nevoie de ajutor ai curaj sa l ceri

Adesea te-ai aflat in situatia in care ai simtit ca nu stii ce sa faci ca sa treci mai departe! In momente de lupta terifianta, interna sau externa in care ai fi vrut sa poti sa urlii, sa faci ceva ca sa fii auzit, ai simtit intr-un fel sau altul ca iti doresti sa nu fii singur in toate acestea. Oricum ar fi, singur nu esti, doar ca ai uitat sa simti uniunea cu divinitatea, cu intreg Universul. Adu-ti aminte ca esti una cu totul si acesta va fi cel mai eliberator moment!

Cum bine stii, in aceste momente “de criza” poti beneficia de ajutorul celor din jurul tau, atat a fiintelor vazute, dar si a celor nevazute (nu are rost sa ne prefacem ca acestea nu exista).

Intrebarea magica este – ai curajul in aceste situatii sa ceri ajutorul? Stii bine ca daca stii sa ceri, Universul iti ofera. Tot ce trebuie sa faci este sa fii sincer si sa ceri! Sa ai o intentie, sa te manifesti in adevar si sa ai incredere.

De cele mai multe ori, cand nu ai curajul sa ceri, sa stii ca este egoul cel care te opreste! Egoul reprezinta de fapt propria persoana care se manifesta singular, separata de intreg. Din prea multa mandrie, acest mic spiridus nu te lasa sa actionezi dupa felul in care simti si te blocheaza, te panicheaza si astfel apar si consecintele, care sunt pe masura. Inceteaza sa te mai supui acestuia, iesi din ghearele lui, si cu umilinta si incredere, cere ajutor, pentru ca, vei vedea clar ca il vei primi! Sunt lucrurile invatate si fricile care te tin in frau.

Ai curaj sa ceri ajutor sau sustinere?

Chiar daca tu crezi ca nu ai pe langa tine oamenii potriviti carora sa le ceri ajutorul, gandeste-te macar ca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti, si vei vedea cum posibilitatile ca acea persoana sa apara sunt din ce in ce mai mari. Poate e o persoana pe care o cunosti, dar la care nu te-ai gandit, sau poate e cineva necunoscut, care apare ca o gura de aer curat in viata ta… Sau e o alta fiinta…

Poate ai nevoie de o psibilitate! Poate ai nevoie de o idee, de o atitudine, de o schimbare!

Cere si ti se va da!

Intrebarea este, stii sa ceri ajutorul? Cere ceea ce ai nevoie ca si cum ai avea deja! Cere fara patima si atasamente, cere multumind. Constientizeaza că, ca si parte din intreg, ai deja totul si din momentul constientizarii, totul se deschide in calea ta!

Crede in tine, fa un pas in fata si nu te lasa prada fricii, pentru ca ea e prima care apare ca sa-ti otraveasca mintea si sufletul. Iubeste-ti frica si imbratiseaz-o pentru a o transforma in iubire! Stii ca poti, stii ca meriti totul si chiar mai mult si ca daca esti constient, poti crea orice! Mergi mai departe! Viata, natura, intreg Universul, sunt de partea ta si tu esti parte din ele! Fii conectat in permanenta pentru a inainta pe calea iubirii!

Fii fericit, om drag sufletului meu!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *