Blogul lui Jorjette este o colecție de articole inedite, bine documentate, utile și informative, scrise pentru pasionați, căutători sau cunoscători.
Pe Blogul lui Jorjette găsești articole bine documentate din diverse domenii. Blogul lui Jorjette este un proiect drag nouă, Jorjette și Bogdan, cu care vă ținem ocupat timpul de lectură online din 2009. Din pasiune pentru oameni și de la suflet la suflet, te invit să citești, să te documentezi, să te informezi și să participi atunci când consideri, la discuții libere pe subiectul propus de tine sau altcineva.
Când un tip de ciupercă ajunge să fie considerat „regele ciupercilor”, atunci știi că e ceva special, așa e? Ciuperca reishi sau ganoderma după cum mai este cunoscută, căci despre…
Astăzi vreau să îți povestesc despre cât de simplu este să crești germeni la tine acasă și voi vorbi despre câteva din beneficiile consumului de semințe încolțite. Te rog să…
De demult, dar tare demult, alchimiştii foloseau apa de aur coloidal pentru a trata diferite boli, doar că foloseau metode de a o obține care astăzi nici nu se cunosc,…
Cu o concentrație redusă, special recomandată pentru consumul îndelungat, apa cu aur și argint combină efectul miraculor al nanoparticulelor de aur și argint coloidal, cu cel al apei pure de…
Onorarea strămoșilor și conectarea cu ei poate fi, pentru unele persoane, o modalitate puternică de a obține o perspectivă nouă, îndrumare și vindecare în ceea ce privește latura personală și…
Lucerna, această plantă atât de bogată de nutrienți, aduce un plus foarte important în ceea ce privește sănătatea și nutriția noastră, dacă o integrăm în stilul nostru de viață. Deși…
Buretele lăptos, lăptuca iute, buretele iute sau iuțarul (Lactarius piperatus) face parte din familia Russulaceae. Este o ciupercă comestibilă, întâlnită vara și toamna prin păduri de foioase și de amestec,…
Brusturele (Arctium lappa) este o plantă erbacee bienală sau perenă, cu frunze mari și lanceolate, acoperite cu peri scurți și aspri. Ajunge la o înălțime de până la 2 metri…
Acest articol este dedicat în întregime minunaților gălbiori deoarece aceste ciuperci se numără printre preferatele mele, chiar dacă se situează pe locul doi în clasament, după hribi. Dacă și ție…