10 lucruri pe care le-ai uitat, femeie! Adu-ti aminte cine esti!

Femeie nu uita ca esti frumoasa

Prinsa in valul vietii, sunt multe lucruri pe care tu ca femeie ai uitat sa le mai faci sau sa le iei in considerare:

  1. In primul rand, femeie, ai uitat sa ai incredere in tine. Ai uitat sa te simti frumoasa, asa ca apelezi la tot felul de masti, si ascunsa sub acestea, astepti confirmari din exterior. Ori mastile acestea nu te fac mai frumoasa, ci mai lipsita de caracter si de feminitate.
  2. Femeie, ai uitat ca esti puternica si ca poti muta muntii din loc daca ai credinta macar cat “un bob de mustar”. Ai uitat acest lucru, ai uitat de deminitatea proprie si te lasi calcata in picioare in multe situatii, doar pentru ca ai uitat cine esti tu cu adevarat si de faptul ca poti face fata oricarei situatii.
  3. Ai uitat ca nu tu trebuie sa-l cauti pe Adam, ca acesta te va gasi, oriunde te-ai afla. Sunt multe femei care din lipsa de incredere, rabdare, isi pierd identitatea in umbra unui barbat. Ele cauta si gasesc ceva, insa nu barbatul care sa le sustina sa-si desavarseasca fiinta. Iti spun acum, daca ai rabdare, Al tau Adam te va gasi si nu va trebui sa treci prin suferinte inutile. Dar ai rabdare, trebuie sa fie fara de suferinta mentala, ca altfel, te pierzi cu firea.

Femeie, aminteste-ti de tine!

4. Femeie, ai uitat de tine! Ai uitat cine esti cu adevarat si ca ai nevoie de timp ca sa reflecti la adevarata ta origine si la esenta acestei vieti. Te pierzi in treburile casnice si nu numai, care, te consuma de multe ori inutil, uneori pana la epuizare. Una este sa te daruiesti celorlalti, iar alta este sa renunti la tine doar pentru ca ceilalti iti cer asta! Nu uita de tine, pentru ca in viata asta, tu esti cea care conteaza, ceilalti au importanta lor personala.

5. Femeie, esti norocoasa si mereu uiti asta. Legatura ta cu divinitatea este una speciala, dar si asta se trece cu vederea. Universul ne-a inzestrat cu multe, dar din lipsa de timp pierdem bocceluta cu daruri sau o aruncam intr-un unghier intunecat. Sa o cautam, sa o deschidem si sa ne bucuram ca niste fetite de fiecare dar primit, pentru ca e al nostru si nu ni-l poate lua nimeni. Oricat de departe am incerca sa-l aruncam, el tot pe fiecare dintre noi o asteapta.

6. Ai uitat ca viata aceasta este a ta si faci ce vrei cu ea. Nimeni nu te obliga sa alegi o anume cale. Nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare doar pentru ca se crede mai puternic decat tine. Nu este asa, toti avem drepturi egale. Doar pentru ca te-ai obisnuit sa traiesti in suferinta, nu inseamna ca aceasta este calea ta. Iesi din aceasta suferinta, indeparteaza-te cat mai mult de ea si vezi cu ce optiuni te intalnesti pe noul drum.

7. Nu uita ca esti femeie si ca acest dar vine si cu responsabilitati. Esti responsabila pentru viata ta, pentru fiecare pas, pentru fiecare alegere pe care o faci. Esti libera sa faci ce vrei, insa fii atenta la aceasta libertate, pentru ca din exces de zel, e posibil sa provoci suferinta in jurul tau si aceasta se va intoarce impotriva ta. Fii libera, dar foloseste aceasta libertate sa aduci numai dragoste si bucurie in jurul tau. Stii ca poti asta, trebuie doar sa fii atenta!

8. Ai uitat de inima ta! Ea este cea care te ghideaza pe adevarata cale, insa societatea te-a indepartat de ea… Apropie-te din nou de ea, deschide-o si vei vedea cum lucrurile din jurul tau incep sa se transforme. Nu-ti fie frica, nimeni nu te poate rani, doar tu singura! Ai fost invatata ca trebuie sa alegi mereu cu mintea, ca trebuie sa ai asteptari, ori, nu este asa. Daca iti deschizi inima si o lasi sa iti vorbeasca, vei sti in orice ipostaza ce decizie sa iei.

9. Femeie, ai uitat sa te bucuri de lucrurile marunte ale vietii, oricare ar fi acestea!

10. Mai presus de toate, ai uitat ca nu esti singura! Ai in jurul tau o multime de oameni care doar asteapta sa le ceri ajutorul! Nu-ti fie frica ca asteapta ceva de la tine! Daca ai asteptari de la ei, si ei vor avea de la tine, asa ca fii sincera cu ei si vei vedea ca viata e frumoasa in comunitatea ta!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *