Zerul, un elixir pentru curele de slăbit

Aruncat de bunicile noastre când puneau brânza la scurs, zerul este “recuperat” de medicina naturală modern şi ridicat la rangul de panaceu. El este bogat în vitamina B2, calciu, zinc, potasiu, proteine uşor asimilabile, acid orotic care favorizeazp absorbţia mineralelor şi vitaminelor, acid lactic – implicat în ultima vreme din ce în ce mai mult în lupta împotriva cancerului.

produse lactate

Inclus în cele mai recente produse de slăbit, extrasul de zer are şi virtuţi de regularizare intestinală şi hepatică, antialergice ca psoriazis, anti-reumatice. Dacă doriţi să vă remineralizaţi şi să scăpaţi de câteva kilograme adunate în ultima vreme, puteţi efectua o cură de zer din lapte – un pahar dimineaţa pe stomacul gol şi unul înaintea mesei de prânz (cu aproximativ jumătate de oră înaintea meselor), timp de o lună de zile.

Fiind fragil, trebuie preparat o dată la două zile şi păstrat la frigider. Pentru mai multe informaţii despre acţiunile vindecătoare ale zerului citiţi aici.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Zerul, un elixir pentru curele de slăbit”

  1. Avatar Andrei
    Andrei

    Cura cu zer de lapte de capra este cred ca cea mai buna varianta!

  2. Nu m-as fi asteptat ca zerul sa foloseasca la ceva. Daca zerul a ajuns un lux va dati seama ce alimente plastifiate mancam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *