Vinuri şi lichioruri medicinale

Vinurile medicinale se obţin prin macerarea plantelor, fin marunţite, în vinuri naturale şi de calitate superioară.

Macerarea se face la temperatura camerei (18-22 grade C), timp de 7-8 zile. După aceste zile, se strecoară prin tifon, se lasă în repaus 24 ore, se filtrează din nou prin pânză deasă sau hârtie de filtru, se îndulceşte cu miere, după gust, şi se completează cu vin până la cantitatea cerută în reţeta respectivă.

Se păstrează la loc rece şi întunecos, agitându-se zilnic, seara şi dimineaţa. Se consumă numai de către persoanele adulte şi numai la recomandarea medicului specializat în medicina naturistă.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *