Vindecare prin forţa energiei vitale

Vindecarea Pranica este o metoda simpla, dar putemica, de vindecare energetica. Ea se bazeaza pe un principiul fundamental: corpul este o entitate vie care se “autorepara”, care are capacitatea de a se vindeca singur. Vindecarea Pranica foloseste de asemenea al doilea principiu care spune ca energia poate fi proiectata de la o persoana la alta. Procesul de vindecare poate fi accelerat prin cresterea fortei vitale sau energiei vietii in partea afectata a corpului fizic.

Cuvantul pranic vine de la cuvantul sanscrit prana care inseamna “forta energiei vitale”. Prana este energia care este fundamentul vietii si pe care corpul o foloseste pentru vindecare si functionarea corecta. In chineza este numita qi, in japoneza ki, in graca pneuma si in ebraica ruah sau suflarea vietii. Puteti obtine aceasta energie din aer; aceasta este numita prana aerului. Din pamant este numita prana pamantului. Prana are si alte surse naturale ca soarele,apa, hrana si copacii.

Vindecarea Pranica

Vindecarea Pranica recunoaste existenta unui corp energetic subtil (aura) care inconjoara si intrepatrunde corpul fizic. “Energia bolnava” este energia negativa, nefolositoare, care face 0 persoana să fie bolnava. Aceasta energie negativa apare mai intai in corpul energetic inainte de a se manifesta in corpul fizic. Vindecatorii pranici au observat ca ceea ce afecteaza corpul energetic afecteaza si corpul fizic si invers. In general, cele mai multe boli din corpul fizic tind sa fie asociate fie cu o congestie (exces) fie cu o epuizarea a energiei pranice. Vindecarea Pranica ajuta sistemul corpului energetic sa se normalizeze astfel incat corpul fizic se poate vindeca singur.

Vindecarea Pranica leaga problemele corpului fizic de dezechilibrele sau bolile campului energetic uman. Acest camp energetic este in mod obisnuit numit aura umana sau corpul bioplasmatic. EI este alcatuit din substante mai rafinate ca aerul pe care cei mai multi oameni nu le pot vedea cu ochii.

Unii oameni care au capacitati psihice mai dezvoltate, il pot simti sau vedea cu asa numitii “ochi interiori”. Exista vortexuri rotitoare de energie numite chakre care servesc ca mecanisme de respiratie ale aurei. Acesti centri energetici sau chakre sunt aliniati de-a lungul coloanei vertebrale de la crestetul capului la baza coloanei vertebrale. Prana este absorbita in corp prin aceste chakre. Chakrele corespondente preiau si distribuie energia organelor invecinate.

Si in palmele mainilor exista centri energetici numiti chakre. Printr-un exercitiu simplu, invatat de profesorul de vindecare pranica, aceste chakre vor fi activate. Odata activate chakrelor vor deveni sensibile atat pentru a simti energiile altora cat si pentru energiile proprii. Puteti scana campurile energetice pentru a localiza blocajele si a fi capabili sa curatati, energizati si revitalizati zona cu prana noua. Veti mai invata tehnici pentru a opri scurgerea de energie din corpul vostru pe care o experimenteaza multi practicanti ai sanatatii cand lucreaza cu altii.

Oricat ar parea de ciudat va puteti energiza in timp ce vindecati pe cineva! Deja activa in mai mult de 70 de tari si numeroase centre de vindecare de pe cinci continente, Vindecarea Pranica este practicata de doctori, infirmiere, maseuri, acupunctori, chiropracticieni, misionari religiosi la fel ca de directori executivi, casnice si bancheri. Ea a fost combinata cu succes cu tratamentele medicale conventionale cu rezultate uimitoare.

Ca arta si stiinta Vindecarea Pranica a fost practicata peste tot in vechile civilizatii in China, Egipt si India. Folosind o metodologie de “neatingere”, Vindecarea pranica incepe schimbari biochimice specifice pentru a accelera capacitatea innascuta a corpului de a preveni, usura si vindeca un intreg spectru de boli fizice, emotionale si mentale.

Procedurile din Vindecarea Pranica sunt simple si usor de invatat. Totusi, in spatele simplicitatii sta o tehnologie sofisticata care este fara nici o indoiala una din cele mai bune, daca nu cea mai buna dintre toate artele de vindecare raspandite si cunoscute public.

Cei ce doresc sa afle cum pot invata sa practice aceasta tehnica, sa intrebe!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

6 răspunsuri la „Vindecare prin forţa energiei vitale”

  1. Cursuri de vindecare pranica puteti obtine accesand pagina asta:

    Aveti si numere de telefon unde puteti suna pentru detalii!

  2. Avatar Ecaterina Mitariu
    Ecaterina Mitariu

    Buna dimineata,

    Pe mine ma intereseaza de unde pot cumpara o carte de pranic healing , in romana sau in engleza si unde pot face un curs despre asa ceva, eu locuind in Arad.

    Multumesc frumos

    1. Bună dimineaţa şi ţie, Ecaterina.

      Am căutat pe internet şi am găsit despre un curs de pranic healing care a fost deja, însă cred că dacă le trimiţi un email poţi afla mai multe despre cursurile viitoare. Alte cursuri despre prana healing pe niveluri am găsit pe google – am văzut că sunt pe nivele, tot aşa trebuie să intrii în contact cu persoana de la sfârşitul articolului. Despre cărţi despre prana healing cred că poţi să aflii detalii de la organizatori acestor cursuri – sunt cărţi şi în limba română….

  3. Avatar Mia T. Snyder
    Mia T. Snyder

    Alte persoane simt doar energia care inconjoara omul fara a o exprima in imagini vizuale. Consideram ca ne sunt pe deplin suficiente informatiile pe care le obtinem din citirea formei aurei.

    1. Așa este, energia poate fi simțită în mai multe modalități, e normal, poate fi simțită tactil, la nivel olfactiv sau chiar de gust, la nivel de imagini, la nivel se a sentimente, stări, la nivel de formă sau culoare, e diferit de la o persoană la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *