Vin pentru inimă

Ingrediente pentru vin: 10 rădăcini de pătrunjel cu tot cu frunze, 1 litru vin, 2 linguri cu oţet de vin preparat în casă şi 300 g de miere de albine.

Cum se prepară vinul: pătrunjelul marunţit se pune la fiert odată cu vinul şi oţetul, timp de 10 minute, nu direct pe flacără. În timp ce fierbe se îndepărtează spuma ori de câte ori este nevoie.

După cele 10 minute se ia de pe sursa de foc şi se lasă să se răcească până la temperatura de 38°C, apoi se strecoară, se adaugă mierea şi se toarnă în sticle. Sticlele cu vin se închid ermetic, păstrându-se la loc rece şi întunecos. Depunerile de la fundul sticlei nu sunt dăunătoare organismului, deci se pot consuma fără nici o frică.

Etichete:
  1. Jorjette C Strategic
  2. Jorjette C Ana-
  3. Jorjette C George

Care este gandul tau?