Untura de bursuc ~ Tratament, beneficii si proprietati

untura de bursuc tratament naturist

ATENTIE! Folositi doar untura de bursuc adevărată, extrasa precum untura de porc (prin topire). Untura de bursuc din comert nu se gaseste prea usor simpla ci doar in diferite amestecuri. Unguentele cu sau pe baza de untura de bursuc, în care se gasește puțină untură, sunt un tratament mai putin eficient sau rapid!

De ce în comerț untura de bursuc tratament naturist are un pret mare? Pentru că animalul se prinde greu și pentru că untura de bursuc este un tratament foarte puternic. Untura de bursuc are textura mai mult apropiata de un ulei putin solidificat (precum uleiul de masline stors la rece), putin lichida, de culoarea alb-galbuie și cu un miros și un gust specific.

untura de bursuc tratament intern si extern

Natura este extrem de darnica, oferindu-ne o serie de remedii fantastice precum untura de bursuc. Acesta este un tratament naturist extrem de eficace pentru intarirea sistemului imunitar.

Chiar medicii ne recomanda calduros, ca pe langa tratamentul clasic, constand in medicamente sub diverse forme, sa recurgem si la tratamente naturiste, care, folosite pe termen lung, au efecte benefice pentru organism. In plus, avand in vedere ca sunt remedii naturiste, nu exista efecte negative asupra organismului, asa cum este in cazul majoritatii tratamentelor medicamentoase.

Untura de bursuc ~ un tratament ce provine de la cel mai curat animal

Untura de bursuc, un preparat care poate fi utilizat in tratamentul natural al unui numar impresionant de afectiuni. Asocierea preparatului cu bursucul nu este una intamplatoare. Bursucul este un animal care, spre deosebire de alte animale ale padurii, se ocupa foarte mult de curatenia sa, si are propriul loc folosit pe post de toaleta. Foarte rar se mai intalneste un animal atat de curat.

8 lucruri importante despre untura de bursuc – un tratament minune pentru tot organismul

  1. Untura de bursuc tratament de mare performanta, pe scară larga în medicina populară de mai mult de 200 de ani, este utilizata ca medicament profilactic (preventiv) natural.
  2. Consumata intern, untura de bursuc este asimilata deplin în sânge, îmbogățind organismul cu oligoelemente necesare, acizi organici si vitamine.
  3. Atunci când se consumă intern, imunitatea organismului creste si sistemul de formare a sângelui se reglează, iar metabolismul proteinelor devine mai eficient.
  4. Untura de bursuc tratament eficient pentru a creste tonusul general si pofta de viata.
  5. Este un medicament naturist, adica untura de bursuc tratament este folosita pentru incetinirea proceselor purulente, fistule și rani curate, pentru recuperarea organismului! Mai mult, este folosita pentru varice.
  6. Untura de bursuc este utilizata pentru tratamentul unor afectiuni ale cailor respiratorii  si pulmonare – bronsite, traheite, TBC (inclusiv cele cu bacilul Koch), dar si boli ale stomacului – ulcer gastric, dar si ale pielii – psoriazis, negi, etc.
  7. De asemenea, este un bun reglator al circulatiei vasculare si stimuleaza functia de secretie a stomacului si intestinului.
  8. Produsul este indicat atat pentru adulti, cat si pentru copii, cu mentiunea ca untura de bursuc la copii va trebui ascunsa printre alte alimente spre a fi mai usor ingurgitat.
Untura de bursuc tratament naturist pentru intarirea sistemului imunitar.
Untura de bursuc tratament naturist pentru intarirea sistemului imunitar.

Untura de bursuc tratament, administrare si proprietati

  • Pentru tratamentul tusei se recomanda consumul unturii amestecata cu lapte sau ceai de macese. Tratamentul acesta se va lua dimineata si seara, cu aproximativ o jumatate de ora inainte de masa, respectiv de culcare. Cantitatea va fi diferita la adulti si la copii.
  • Si in cazul bronsitei se recomanda utilizarea unturii de bursuc, atat intern, amestecata cu diverse alimente, dar si extern, pentru frectii.
  • Avand in vedere gustul nu tocmai placut, este indicat sa incercati incorporarea ei intr-un fel de crema de cacao, ciocolata, miere de albine, pe care o puteti consuma ca atare sau intinsa pe paine. Tratamentul acesta consta in trei doze (sub orice forma ar fi ele – crema de ciocolata, linguri de untura in sine, etc) luate pe zi, timp de 2 saptamani.
  • Pentru copii si bebelusi se pot face frectii cu untura de bursuc pe piept si pe spate, dupa care copilul trebuie infasurat in haine calduroase pentru a transpira. La nevoie, tratamentul se poate prelungi, chiar si pana la o luna si jumatate,  insa numai dupa consultarea cu medicul specialist.
  • Efectul unui tratament este de lunga durata, pentru ca odata asimilat, produsul aduce organismului un plus de vitamine si acizi organici, care intaresc imunitatea si dezvolta metabolismul.
  • Untura de bursuc tratament nu are o cantitate fixa pentru dozele zilnice, dar sa spunem ca pentru o doza o lingurita de untura este suficienta pentru un adult, si jumatate de lingurita sau un sfert este suficient pentru un copil (extern cantitatea se poate tripla – depinde de suprafata de aplicat).

Este uimitor cat de multe efecte pozitive poate avea un produs despre care se stie atat de putin. Asadar, daca vreti sa aveti leacul pentru raceala care se transforma mereu in bronsita, laringita, traheita etc, sau aveti dureri puternice de stomac, dati o fuga la plafar si cumparati sau comandati acest produs naturist. S-ar putea sa dureze pana vi se aduce – majoritatea unturii de bursuc vine din Rusia, insa va asiguram ca merita asteptarea.

Adrian are untura de bursuc 100% naturală. O poate livra în maxim 10 zile de la lansarea comenzii. Prețul este cel mai mic de pe piață, 60 lei pentru 100ml (comandă minimă – 200ml adică 120 lei). Comanda se poate face prin telefon la numerele: 0788787676 sau 0737072164.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

38 de răspunsuri la „Untura de bursuc ~ Tratament, beneficii si proprietati”

  1. salutare! eu am cumparat untura de bursuc proaspata, pentru sotia mea, dar mai am destula. Eu unul nu am pot atinge de ea, are gust ingrozitor. Celor care doriti sa cumparati va pot trimite o monstra. Mai bine faceti altceva cu banii.0756412095

  2. Vând untură de bursuc 100 % naturală, curată, topită de mine. Produsul se vinde în sticluțe de 200 ml la prețul de 120 de lei. Pentru cantități mai mari de un kg, pretul este ușor negociabil. Mă puteți contacta la nr de telefon: 0769363410.

  3. Avatar liliana
    liliana

    de unde ai luat oana la pretul asta untura de bursuc spune-ne si noua sau sa puna anut undeva. daca tu ai folosit si a avut efect inseamna ca e untura pura.

  4. AM NEVOIE URGENT DE UNTURA DE BURSUC PENTRU UN COPIL DE 2 ANISORI…DAR VREAU SA FIE INTRADEVAR DE BURSUC NU DE ALTCEVA….AVEM TARE MARE NEVOI

  5. Vand untura de bursuc 100% naturala! Untura este topita de mine; este curata si nu contine nimic altcvea! Comanda minima este de 200 de ml la 100 de lei. Pentru o cantitate mai mare, pretul este usor negociabil.Ofer si rog serioazitate! 0769363410

  6. Eu am luat untura de bursuc curata si 100% naturala cu 25 lei 250 ml.Este scandalos sa profitati de pe urma bolii unor oameni si sa vindeti la 60 lei 100 gr!!!

    1. Este destul de greu sa prinzi un bursuc. Ce s-ar intampla daca toti bolnavii ar putea cumpara untura de bursuc ca pe salamul uscat de sibiu? Este scandalos sa spui ca 60 de lei/ 100g este mult! Este medicament nu untura de folosit la mancare!

      Daca persoana de la care ai cumparat vrea sa vanda cu 25 de lei / 250ml sa puna anunt cu nr. lui aici si va avea clienti garantat! Pun anuntul lui si pe site in articol!

    2. un numar ne dai si noua oana de unde ai luat??

  7. Ce bine ar fi ca cei care au cumparat untura de bursuc, sa vina sa ne spuna cum a fost. Daniel mi-a trimis un email in care ma intreaba ce parere am despre recomandarea noastra, anume, oferta domnului Adrian. Iata parerea mea:

    Salut Daniel,

    Uite ca esti al 3 lea om care acelasi lucru ne intreaba, daca e corect sa comande de la domnul Adrian. Am trimis multi oameni la el si nici unul nu ne-a confirmat ca a luat si ca a fost multumit, dar nici contrariul.

    Eu cu dansul discut prin email. Nu l-am sunat niciodata. Daca ai nevoie de untura de bursuc, incearca la el ca si asa nu sunt multi in tara care comercializeaza pe net asa ceva. Crede-ma ca am cautat sa ajut pe cei care intra pe articolul nostru despre untura de bursuc, si nu am gasit pe altul decat pe el care sa se poata aproviziona continuu. El asa mi-a spus intrun email ca poate oferi cantitati considerabile aproape saptamanal. Deci se aprovizioneaza de undeva sau cumva.

    Daniel, te rog, daca iei legatura cu el, daca ii devii client, nu uita sa imi dai un email sa imi spui si mie cum a decurs totul. Nu de alta dar sa bag pe site sa citeasca si altii care mai sunt nedumeriti ca si tine!

    Multumim pentru vizita si sper sa ne mai auzim!

  8. Avatar capatina nicusor
    capatina nicusor

    merci pentru ca mam documentat eu o dau cu 100 euro un borcan de 800 de grame

  9. buna seara!ma numesc Nicolae si am o super oferta pentru dumeavoastra.Mai am doar 3 kg de untura de bursuc proaspata,100%naturala care se da la super pret 1000lei. Chiar asa!!! Trei(3) kg de untura de bursuc numai la 1000lei. Oferta valabila doar pana la inceputul lui noiembrie cand voi pleca din tara. Va stau la dispozitie la telefon 0754372456. Multumesc din suflet si insanatosire grabnica!

  10. Avatar Lupu Rodica
    Lupu Rodica

    Buna seara am si eu o intrebare:cita untura obtineti de la un bursuc prin metoda clasica adica topire? multumesc.

    1. Avatar capatina nicusor
      capatina nicusor

      depinde dac au ce sa minince si nu sunt deranjati si 3-6 kg sau litri de la unul doamna lupu rodica

      1. Avatar capatina nicusor
        capatina nicusor

        daca doriti contactatima aici si mai vorbim multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *