Tratamentul minune pentru probleme hepatice. Incearca-l si tu!

tratamentul minune pentru probleme hepatice - bors de sfecla rosie

Reteta pe care am sa o scriu este o adevarata minune pentru sanatatea tuturor, mai ales pentru cei care au probleme hepatice . Pregătește și folosește acest tratament naturist pentru probleme hepatice de genul hepatita C, transaminaze marite , viremie și hepatita B și vei observa în cel mai scurt timp îmbunătățiri.

Probleme hepatice, transaminze marite – Tratament naturist preparat acasa

Acest tratament naturist pentru probleme hepatice face minuni si in cazul ciroticilor. Sper sa le fie de folos tuturor celor care vor să-l foloseasca.

Este un remediu simplu de preparat acasa pe care merita sa-l incerci. Daca intentionezi sa tii o cura cu acest preparat, iti recomand sa fii atent si la alimentele pe care alegi sa le consumi. Te poate ajuta enorm de mult o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, precum dieta pentru ficat gras (de la ZenDiet).

De asemenea, in tot procesul de vindecare, se recomanda miscarea. Cel putin 30 de minute pe zi te vor ajuta la o mai buna stimulare a metabolismului.

Cum se prepara reteta de bors de sfecla rosie

Intr-un borcan de 5kg (daca se poate de sticla) se pun :

  • 1kg sfecla rosie taiata cubulete,
  • o legatura marar,
  • o legatura patrunjel,
  • o legatura leustean taiate si ele nu foarte mic,
  • o mana de malai (daca se poate de tara).

Se amesteca toate ingredientele. Se umple borcanul cu apa calduta si se pune intr-un loc ferit de soare, unde se lasa pana se acreste ca si un bors de putina. Se poate amesteca in el zilnic. Cand acest amestec s-a acrit, se strecoara si se pune in sticle la frigider. Se beau 2-3 cani pe zi.

In cazul in care nu ai verdeturi proaspate, se poate folosi patrunjel, marar si leustean uscat, doar ca in cantitati putin mai mari.

tratamentul minune pentru probleme hepatice - bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie ~ bautura probiotica pentru probleme hepatice

Am folosit acesta reteta intr-o clipa de disperare dupa ce incercasem foarte multe tratamente pentru a-mi scadea viremia (hepatita). Dupa tratamentul cu interferon, sefa mea mi-a dat aceasta reteta care a dat rezultate extraordinare. In trei luni transaminazele erau in limite normale si viremia mult mai mica.

Foloseste-o cu incredere, nu are ce rau sa iti faca, este naturala.

Proprietatile borsului de sfecla rosie

Aceasta licoare obtinuta din produse de cea mai buna calitate are efectul de a curata si vindeca corpul. Nu are efecte benefice doar in probleme hepatice.  O cura cu bors de sfecla rosie poate fi tinuta oricand pentru a preveni aparitia unor afectiuni. Consumat in mod regult, ajuta la intarirea sistemului imunitar si detoxifierea organismului.

Sfecla rosie este diuretica si depurativa, ceea ce inseamna ca eliminarea toxinelor va fi mai puternica pe perioada tratamentului. Vei merge mult mai des la toaleta, insa acesta este un semn al eliminarii toxinelor. Organismul lucreaza mai intens in timpul administrarii acestei licori. Daca pentru inceput efectele consumului de bors de sfecla rosie sunt prea puternice, diminueaza cantitatea bauta si creste-o treptat, de la o zi la alta.

In general organismul reactioneaza la tratamentele naturale in momentul in care nu este obisnuit cu o dieta naturala, sanatoasa, bogata in substante nutritive. Fiind prea multe toxine acumulate, este posibil sa apara o stare de rau in primele zile ale administarii. Trebuie sa ai rabdare, organismul se va adapta.

Citeste mai multe despre efectele curative ale sfeclei rosii si ale sucului de sfecla rosie.

Pastura in tratamentul naturist pentru probleme hepatice

Daca cineva este in aceeasi situatie, ii mai recomand, pe langa borsul de sfecla, pastura (descopera ce beneficii are acest produs apicol). Se recomanda o jumatate de lingurita de pastura in fiecare dimineata. Acesta este un produs apicol, deci se gaseste la comerciantii de produse apicole sau la plafar. Este un pic cam scumpa dar merita fiecare banut.

Polenul depus în faguri se transformă în păstură sub influenţa substanţelor adăugate de albine. Păstura este un produs superior polenului datorita transformarilor la care este supus.

Sanatate multa!

Autor: Rusescu Georgeta

Actualizare – 15 ianuarie 2020 – O alta reteta pentru problemele hepatice

Nu știu dacă ați auzit de lemnul galben sau dracila (Berberis vulgaris) cum i se mai zice. Se curata vreo 3 crenguțe de scoartă, după care se curața coaja galbena. Aceasta o pui la macerat intr-un litru de vin roșu. Vinul poate fi de casa sau din comerț. Se lasă la macerat cam o săptămână. Se ia cate un pahar mic, adică shot, dimineața pe stomacul gol. Grija mare ca este foarte amara aceasta combinație, dar va spun sincer, face minuni. Tatăl meu a scăpat cu leacul asta din coma hepatica, era aproape pe moarte. Și are mai multe beneficii, nu doar numai în cazul bolilor ficatului.

Iulian Mocan
Flori de dracila

Actualizare 28 octombrie 2021 – Metoda vindecătoarei Djuna din Rusia

„Timp de 2 zile, zice Djuna, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. In a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 (sapte seara) pe partea dreapta, cu o sursa de caldura (perna electrica sau sticle cu apa fierbinte) sub ficat. Se prepara un amestec din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri zeama de lamaie, care se bea din sfert in sfert de ora, pe durata a circa 2 ore. Atentie cantitatea totala trebuie sa fie de 300 ml ulei de masline si 300 ml zeama de lamaie. A doua zi de dimineata se face clisma, ocazie cu care veti elimina absolut toate reziduurile de la ficat.”

Nu stiu prea multe despre acest tratament pentru probleme hepatice, dar dupa raspunsurile pacientilor care au incercat-o pare a fi foarte eficienta. Djuna este la rusi ce era Popa Valeriu pe la noi…

Sper să vă fie de folos aceste leacuri adunate de la cititorii Blogului lui Jorjette cărora le mulțumim pentru dorința lor de a împărtăși tot ce e mai bun cu noi!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

11 răspunsuri la „Tratamentul minune pentru probleme hepatice. Incearca-l si tu!”

  1. Avatar Vasilache Angela
    Vasilache Angela

    Am cautat f mult tratament pentru hepatita B+D dar nu am gasit nimic. Stiu ca virusul D este f rar, dar si parsiv pt ca nu stim cum sa-l tratam. Va rog, daca se poate si stie cineva cum se poate trata aceasta hepatita cu virus B + D as dori un raspuns.

  2. Avatar ani simion
    ani simion

    Numai de bine

    as vrea o reteta pentru neuropatie diabetica cu rani care nu se vindeca

    1. Pentru a trata neuropatia diabetica, e nevoie de un stil de viata sanatos. O dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, netratate termic, ajuta foarte mult. Se consuma legume și fructe întregi: toate tipurile, care sunt bogate in antioxidanti, fibre, vitamine și electroliți esențiali cum ar fi minerale și potasiu. Se recomanda grăsimile sănătoase: ulei de nucă de cocos / lapte de nucă de cocos, ulei de măsline, nuci, semințe și avocado. Se consuma leguminoase germinate, acestea fiind bogate în fibre.
      Puteți utiliza, de asemenea, stevia, îndulcitor natural fără calorii, în locul zahărului de masă.

      De asemenea, se recomanda un program exercitii fizice de intensitate redusa, cum ar fi mersul cu bicicleta, înotul sau mersul pe jos. Acest program nu doar ca ajuta la mentinerea greutatii, dar ajută organismul sa raspunda mai bine la insulină si scade nivelul de glucoza din sange. De asemenea, miscarea ajută la protejarea nervilor prin imbunatatirea circulatiei, reducerea colesterolului și reducerea stresului.

      Sanatate si numai bine!

  3. Cât timp se lăsa la macerat ?aproximativ

    1. Se acreste destul de repede, in aproximativ 2-3 zile. Cel mai bine este sa probati, si veti putea gusta maceratul obtinut. E la fel ca si la borsul acru. Poate fi lasat si putin mai mult la macerat, nu se intampla nimic. 🙂

  4. Avatar Ilyes Radu
    Ilyes Radu

    Este foarte interesanta reteta.Am sa o incerc si o sa va scriu ce rezultate am obtinut.

  5. Avatar Filme Noi
    Filme Noi

    Ce bine ca nu am avut hepatita , am scapat de retete miraculoase :))

  6. Salut,
    Am si eu cateva site-uri cu page rank-uri 1,2,3 si 4.
    Daca vrei sa facem un link exchange avantajos sau mai multe da-mi te rog un add pe mess la id : francesco_da_gama sa vorbim mai usor.
    Astept un raspuns oricare ar fi el.
    Numai bine!!!

  7. Avatar Daniela
    Daniela

    Inca nu am avut probleme cu hepatita si sper sa nu am vreodata

    1. Sunt convinsă că acest tratament este bun nu numai pentru problemele hepatice, ci şi pentru un stil de viaţă sănătos. Aceste tratamente de fapt ar trebui să facă parte din viaţa noastră ca şi dietă, şi nu doar ca tratamente…în stări de urgenţă.

  8. Foarte bun si informativ articolul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *